Főoldal Filmek Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után
Filmek

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Pedig még csak egy éve, hogy letette a pajzsot Steve Rogers.

705
Amerika Kapitány
Forrás: Marvel Studios

Mint azt már sokan jól tudják, a Bosszúállók: Végjáték nemcsak a The Infiniy Saga befejező része volt, hanem több karakter diadalmenetének búcsúja is egyben. Fekete Özvegy feláldozta magát, hogy megszerezzék a Lélekkövet; Tony Stark életével fizetett az univerzum jövőjéért és Amerika Kapitány hátrahagyta jelenlegi életét, hogy a múltban maradjon, s boldogan leélje életét nagy szerelmével.

Chris Evans először a Fantasztikus Négyes-filmekben kapott szupererőt, majd nem sokkal később már egy teljesen másik Marvel alakulatnál bizonyított. A Marvel Studios őt választotta ki Amerika Kapitány szerepére, akivel először 2011-ben találkoztunk. Majd az összes Bosszúállók-filmekben, illetve további két Amerika Kapitány önálló film folytatásában láttuk. A színész éveken át játszott a gondolattal, hogy mi lesz a Végjáték után, marad-e vagy szerződést hosszabbít a stúdió, végül a visszavonulás mellett döntöttek.

A Backstage készített interjút a színésszel, aki elárulta, hogy már most hiányzik neki a Marvel, ugyanakkor élvezi a lehetőséget, hogy más projektekben is bizonyíthat – gondoljunk csak a Tőrbe ejtve című detektívfilmre.

Nagyon szerettem a Marvellel töltött időt. Már hiányzik, de kár is lenne tagadni, nagyon izgalmas, hogy teljes szabadságot kaptam, és azt csináljam, amihez kreatív szabadságom kedve tartja.

Bár a kaput nyitva hagyták Steve Rogers visszatérése előtt mellékszerepben, hiszen a karakter életben maradt a Végjáték végén, ám a pajzsot és a vele járó Amerika Kapitány címet átadta barátjának, Samnek. Amerika Kapitánnyal legközelebb a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatban találkozunk, igaz ott már Sam személyében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.