Bosszúállók: Végjáték

Végjáték forgatókönyvírói elmagyarázták, Amerika Kapitány miért nem tudta korábban felemelni Thor pörölyét

Christopher Markus és Stephen McFeely kifejtették tegnap, hogy korábban Amerika Kapitány miért nem volt képes felemelni a Mjölnirt.

Christopher Markus és Stephen McFeely kifejtették tegnap, hogy korábban Amerika Kapitány miért nem volt képes felemelni a Mjölnirt.

A Bosszúállók: Végjáték legmenőbb jelenete volt, amikor a nagy fináléban egyszer csak Steve Rogers megragadta Thor pörölyét és amolyan Mortal Kombatos stílusban Thanos torkának rontott. A jelenet után néhányan azon kezdtek agyalni, hogy lett méltó Amerika Kapitány a kalapácsra, hiszen a Bosszúállók: Ultron korában éppen csak meg bírta mozdítani.

A karantén idején hatalmas népszerűségnek örvend az úgynevezett live-tweet rewatch kezdeményezés, azaz a közösségi filmnézés egy olyan új formája, amikor a rajongók a rendezőkkel, stábtagokkal közösen otthon elindítják az adott filmet, és miközben nézik, a készítők folyamatosan kommentálják a látottakat, kulisszák mögötti titkokat osztanak meg a jelentről a közösségi oldalakon. Egy hasonló eseményre került sor tegnap éjjel, amikor a készítők végig kommentálták a Végjátékot, s megválaszolták a Kapitány és a pöröly rejtélyét.

Markus az adás alatt azzal magyarázta a jelenetet, hogy a szemükben Amerika Kapitány addig nem volt teljesen méltó Thor pörölyére, amíg nem oldotta meg azt a problémát, hogy tisztában van vele, Bucky felelős Tony szüleinek haláláért. Vagyis amíg nem derült ki a titok.

Bár nem ez ugrasztotta össze a két Bosszúállót az Amerika kapitány: Polgárháborúban, hiszen a Szokoviai egyezmény borította fel a csapat egyensúlyát, mivel a film végén derült ki a szörnyű igazság, hogy Bucky ölte meg Tony szüleit.

Bosszúállók: Végjáték
Total
31
Shares
Previous Article

Lássuk a májusi Games With Gold játékait

Next Article
AMC Theatres

Az AMC Theatre annyira berágott, hogy nem hajlandó a Universal Pictures filmjeit vetíteni a jövőben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!