Amerika Kapitány

Chris Evans elárulta, hogy mennyi esélye van, hogy újra Amerika Kapitány legyen

„Soha nem mondd, hogy soha” – fogalmazott Chris Evans, mikor arról kérdezték, hogy utoljára láttuk-e Amerika Kapitány szerepében.

„Soha nem mondd, hogy soha” – fogalmazott Chris Evans, mikor arról kérdezték, hogy utoljára láttuk-e Amerika Kapitány szerepében.

Annak ellenére, hogy Vasember nem élte túl a Bosszúállók: Végjátékot, a film tökéletes befejezést mutatott, hiszen hőseink megállították Thanost, helyreállították az egyensúlyt az univerzumban, Amerika Kapitány újra rátalált régi szerelmére, Peggyre (Hayley Atwell), mikor visszavitte a múltba a Végtelen Köveket.

Chris Evans szebb befejezést nem is kaphatott volna, de nehéz megmondani, hogy utoljára láttuk-e az öreg Steve Rogerst a Marvel Moziverzumban, mert bár átnyújtotta barátjának a pajzsot, a karakter életben maradt, ez pedig egy okkal több arra, hogy visszatérjen a jövőben. Erre már a Russo testvérek is utaltak a múltban, most pedig a színészt kérdezték a jövőről, hogy mit gondol, viszontlátjuk-e még Amerika Kapitány szerepében.

A bemutató után Evans nem győzött köszönetet mondani a stúdiónak és a rajongóknak ezért a csodás időszakért, és amiért ilyen méltó befejezést kapott a Marveltől. A Bosszúállók óta új projektekbe fogott, mindazonáltal az ajtót nyitva hagyta, hacsak résnyire is, hogy egyszer akár még visszatérjen.

Amerika Kapitány
Total
1
Shares
Previous Article

Az első fecske az X019-ről

Next Article

A Paramountnál landoltak Damien Chazelle következő filmjének jogai

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!