Wide Screen
Image default
Filmek

Chris Evans elárulta, hogy mennyi esélye van, hogy újra Amerika Kapitány legyen

„Soha nem mondd, hogy soha” – fogalmazott Chris Evans, mikor arról kérdezték, hogy utoljára láttuk-e Amerika Kapitány szerepében.

„Soha nem mondd, hogy soha” – fogalmazott Chris Evans, mikor arról kérdezték, hogy utoljára láttuk-e Amerika Kapitány szerepében.

Annak ellenére, hogy Vasember nem élte túl a Bosszúállók: Végjátékot, a film tökéletes befejezést mutatott, hiszen hőseink megállították Thanost, helyreállították az egyensúlyt az univerzumban, Amerika Kapitány újra rátalált régi szerelmére, Peggyre (Hayley Atwell), mikor visszavitte a múltba a Végtelen Köveket.

Chris Evans szebb befejezést nem is kaphatott volna, de nehéz megmondani, hogy utoljára láttuk-e az öreg Steve Rogerst a Marvel Moziverzumban, mert bár átnyújtotta barátjának a pajzsot, a karakter életben maradt, ez pedig egy okkal több arra, hogy visszatérjen a jövőben. Erre már a Russo testvérek is utaltak a múltban, most pedig a színészt kérdezték a jövőről, hogy mit gondol, viszontlátjuk-e még Amerika Kapitány szerepében.

Soha ne mondd, hogy soha. Jelenleg más dolgokkal foglalkozom. Úgy hiszem, hogy a Kapitány furmányos befejezést kapott, de szép, ahogy véget ért az utazása. Ha visszatérek hozzá, azt nem lehet pusztán a pénzért. Nem lehet csak azért, mert a közönség annyira akarja. Mit mutathatunk még? Mit adhatunk hozzá a történethez? Sok mindennek össze kell jönni ahhoz, hogy visszatérjek.
Chris Evans

A bemutató után Evans nem győzött köszönetet mondani a stúdiónak és a rajongóknak ezért a csodás időszakért, és amiért ilyen méltó befejezést kapott a Marveltől. A Bosszúállók óta új projektekbe fogott, mindazonáltal az ajtót nyitva hagyta, hacsak résnyire is, hogy egyszer akár még visszatérjen.

Amerika Kapitány

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat