Főoldal Sorozatok Tatiana Maslany tagadja, hogy ő kapta volna a She-Hulk Disney+ főszerepét
Sorozatok

Tatiana Maslany tagadja, hogy ő kapta volna a She-Hulk Disney+ főszerepét

Ha nem ő, akkor ki kapja She-Hulk főszerepét? Mégis Alison Brie lesz a befutó?

370
Tatiana Maslany

Nagyon érdekes fordulatot vett a dolog, miután Tatiana Maslany legújabb kijelentésével sokkolta a Marvel rajongókat, vagyis hogy ő lenne Jennifer Walters a She-Hulk-sorozatban. Az ügyet az teszi igazán érdekessé, hogy még Mark Ruffalo is gratulált a színésznőnek, mikor néhány hete lehullt a lepel a főszerepéről. Ehhez képest most Maslany azt állítja, nem ő játssza a főszerepet.

A Deadline írt először a nagy bejelentésről, hogy Maslany kapta a szerepet, és mondanunk sem kell, hogy hivatalosan a Marvel Studios nem foglalt állást az ügyben. A hír azonnal végigfutott a világon, s nem meglepő, hogy a sorozaton dolgozó Jessica Gao és Mark Ruffalo is köszöntötte a színészt a Marvel Moziverzumban. A történtek után rendkívül bizarr az eset, mert most nyilvánosság előtt tagadta ezeket a híreket.

A The Sudbury Star készített interjút a színésznővel, s mikor előkerült a She-Hulk szerepe, Maslany azonnal tagadta a róla szóló híreket, majd röviden ismertette a helyzetet, s ebből azt lehet leszűrni, hogy valamilyen szinten kapcsolódott a projekthez, ám a dolgok kiestek a kezéből. Csak találgatni tudunk, hogy mikor siklott ki ez a vonat, mi vezetett ahhoz, hogy visszalépett a projekttől, esetleg fizetés, vagy akár ütemezési gond is vezethetett ehhez.

Igazából nem ez a valós kép. Olyan ez mint egy sajtóközlemény, ami kikerült. Teljes mértékig nem igaz – a múltban kapcsolatban álltam a projekttel, amit a sajtó megszellőztetett, de sajnos valójában nem ez a valós tény.

Tatiana Maslany

Nem derült ki pontosan mi történt, de ahogy Maslany is fogalmazott, egy ponton valóban ő kapta a főszerepet, ám valami történt. Hogy mi történt pontosan, lehet hogy soha sem tudjuk meg, az viszont biztos, hogy a Marvel most új jelöltnek adja a szerepet. A képregényekben Walters egy ügyvédet játszik, aki Zöld Góliáthoz hasonló erőre tesz szert, miután vérátömlesztést kap unokatestvérétől, Bruce Bannertől. Mark Ruffalo hivatalosan még nem kapott szerepet a sorozatban, bár a színész utalt a tárgyalásra, hogy esetleg egy sorozat kedvéért újra a zöld melák bőrébe bújik a közeljövőben.

She-Hulk
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.