x
Close


Közelgő események

Filmek

Kevin Feige reagált a hírre, hogy Chris Evans visszatér Amerika Kapitány szerepében

Még nem erősítették meg, de lehet nem is fogják Chris Evans visszatérését.

Kevin Feige reagált a hírre, hogy Chris Evans visszatér Amerika Kapitány szerepében
  • PublishedMarch 17, 2021

Még januárban robbant a hír, hogy a Bosszúállók: Végjáték után Chris Evans tárgyalásban áll korábbi munkaadójával. A hír szerint a Marvel Studios legalább egy projektre visszahozza Amerika Kapitányt. A pletykával kapcsolatban Evans már megszólalt közösségi oldalán, most pedig Kevin Feige adott magyarázatot.

A Deadline számolt be Evans visszatéréséről, ám egyre valószínűtlenebbnek tűnik ez. Állítólag a háttérben tárgyalások folynak, hogy Steve Rogers valamilyen formában, egy filmben vagy egy Disney+ sorozatban visszatérjen a jövőben, és mindezt csak mellék- vagy társszerepben, vagyis nem egy önálló produktumról beszélünk. A színész közösségi oldalán viccesen reagált a pletykára, hogy jó tudni, hogy visszatér, csak éppen őt nem értesítették erről.

Bár az akkori hírt számos lap megerősítette, eddig hivatalosan nem történt bejelentés. Az Entertainment Weekly faggatta a The Falcon and the Winter Soldier bemutatója előtt a stúdió frontemberét. És ha már mikrofonvégre kapták, akkor Kevin Feige arra a bizonyos pletykára is válaszolt.

Ritkán válaszolok nemmel bármire, mert mindig meglepnek a dolgok alakulásával, de úgy gondolom, hogy azt a pletykát nagyon gyorsan eloszlatta maga a színész.

Bármi lehetséges, nem igaz? Láttam, hogy valamit kitweetelt erről a falára. Szóval nem tudom. Úgy érzem, hogy általában tudja, mit mondjon a dolgokra, tehát nem tudtam, mit kezdjek vele. És igazán semmi hírem arról. Úgy gondolom, nem tudsz már úgy gondolni Amerika Kapitányra, hogy közben ne gondolnál Chris Evansre. Olyan nagyszerű munkát végzett, és úgy gondolom, hogy mindig meglesz ez a jelenlét, akárcsak a műsorunkban.

Kevin Feige

A remény hal meg utoljára, szokták mondani. Nem kell még biztosra venni Feige szavait, mert azt sem zárhatjuk ki, hogy egyszerűen csak így próbálják eloszlatni a kíváncsiskodókat, miután kiszivárgott az információ. Hogy mit tartogat a Marvel Studios a jövőre nézve, egyelőre homály fedi, de az biztos, hogy pénteken jön Sólyom és a Tél Katonája sorozata a Disney+ streamingszolgáltatóra.

Eközben pedig Anthony Mackie, aki Sam Wilsont kelti életre a filmvásznon megjegyezte, hogy lövése sincs arról, hogy mit tartogat a jövő Evans karakterének. Elmondása szerint éppen pecázott, amikor kijött a hír, s egy rákárustól tudta meg. Szóval nem tudja, hogy mi fog történni, hiszen a Marvel még előttük is titkolózik, és még egy rákárus is többet tud tőlük.

Amerika Kapitány
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.