Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

WS Magazin 02 – Kylo Ren elárulta, hogy kik Rey szülei?

A messzi-messzi galaxisból összegyűjtöttük az elmúlt hét legfontosabb filmhíreit, miközben keressük a választ, hogy kik Rey szülei?

Az elmúlt hét legfontosabb híreiből válogattunk most, és Zsófi ezt fogja most ismét elmondani nektek YouTube csatornánkon a heti magazinban. A hírek között hallhatjátok, amint Ron Haward elújságolta, hogy a Solo: A Star Wars Story spin-off 80%-kát újraforgatta, de más Star Wars-os hírt is olvashattok nálunk. Ám a hét talán legérdekesebb nyilatkozata az volt, mikor Kylo Rent alakító színész Adam Driver elszólta magát – szándékosságot érzünk benne -, hogy kik Rey (Daisy Ridley) szülei az új Csillagok háborúja trilógiában.

Végre részleteket tudtunk meg a The Predator-film cselekményéről, amit Thomas Jane a film egyik főszereplője osztott meg a nagyérdeművel. Tovább folytatódik a Tyrese Gibson és Dwayne Johnson között kialakult feszültség, Gibson újabb fenyegető kijelentést tett. Bejelentették, hogy mikor érkezik a Creed 2. a mozikba, de sajnos még mindig nincs hivatalos időpontunk, hogy mikor kapunk Bosszúállók: Végtelen háború előzetest.

Még több a témában...

Az X-Menek nélkül érkezik a Bosszúállók 3. és 4.

Kévés Bence Mihály

Könyörtelen lett a Predator – A ragadozó végső előzetese

Kévés Bence Mihály

A zöld kis barát visszatér a Star Wars: 9. részben?

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább