a
FőoldalFilmekRussoék időben bemutatják a Végtelen háború előzetesét

Russoék időben bemutatják a Végtelen háború előzetesét

Russo testvérek időben be fogják mutatni a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesét, de mikor?

A Thor: Ragnarök már a mozikban, amihez kaptunk egy új Fekete Párduc előzetest, de legtöbben akkor is másra vártak. A Bosszúállók: Végtelen háború kinn volt a D23 Expon és a San Diego-i Comic-Conon, a kilátogatóknak mutattak is belőle előzetest, de azt a mai napig nem hozták nyilvánosságra – hivatalosan. A kérdés tehát az, hogy mikor jön a film új előzetese?

Nos, Russo fivérek tegnap közzétett videójából kiderült, hogy idő előtt közzé fogják tenni a film trailért:

Regarding your demands for the release of the Infinity War trailer . . .

The Russo Brothers (@therussobrothers) által megosztott bejegyzés,

Ami a Végtelen háború előzetesének bemutatását illeti…

Korábban megerősítették, hogy az előzetest év vége előtt bemutatják, de már csak két időpont jöhet számításba: az egyik ilyen Az Igazság Ligája, a másik a Star Wars: Az utolsó Jedik. Magától értetődő lenne, hogy a Disney a Star Wars bemutatójára tartogatná az előzetest, azonban a decemberi premier lehet túl késő lesz, hiszen általában fél évvel a premier előtt bemutatják az előzeteseket, ezért legnagyobb valószínűséggel a Marvel a novemberben érkező DC filmje előtt fogja leleplezni a Bosszúállók: Végtelen háború trailerét.

dc-es-marvel-univerzum

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.