Star Wars: Az ébredő Erő

Eredetileg máshogy hívták Daisy Ridley karakterét, Reyt

Daisy Ridley egy interjúban elárulta, hogy eredetileg moshogy hívták Reyt a 2015-ben bevezetett új Skywalker saga-ban.

Daisy Ridley egy interjúban elárulta, hogy eredetileg moshogy hívták Reyt a 2015-ben bevezetett új Skywalker saga-ban.

A Star Wars: Az ébredő Erő számos új karaktert mutatott be 2015-ben, köztük Reyt (Daisy Ridley), aki az új trilógia talán legkedveltebb és legtitokzatosabb szereplője lett. A hetedik részben láttuk, hogy a lányt mennyire átjárja az Erő, de arra a kérdésre, hogy ki is ő, honnan származik, hogyan került a Jakkura, nem kaptunk választ, habár Adam Driver (Kylo Ren) a napokban igen érdekesen nyilatkozott erről.

Daisy Ridley színésznő egy interjúban elárulta, hogy karakterét eredetileg nem Reynek hívták, hanem Keera-nak:

Nem, nem, [J.J. Abrams] azt mondta nekem, hogy Keera-nak hívják majd. És végül, mikor már elkezdtük a forgatást Abu Dhabiban, elmondta, hogy gondolkozott a dolgon, és Reynek fogják hívni, amiről úgy gondoltam, hogy egy félelmetesen jó név. De mivel annyira sok meghallgatásom volt, igazán soha nem tudtam beszélni J.J. Abrams-szel, amíg nem olvastam el a forgatókönyvet.

2014-ben még a film bemutatója előtt olyan pletykákat olvashattunk a filmről, hogy a hetedik részben egy Kira nevű karakter fog szembeszállni az antagonistájával, és a játékidő nagy részét azzal tölti, hogy Luke Skywalkert keresi a filmben, akinek segítségével szálljon szembe a galaxis új gonoszával. Ám Lukeról kiderül, hogy valójában ő maga a gonosz. A korai pletykák mégis igazak lettek volna? Meglehet, hiszen a Kira és a Keera elnevezések nem állnak messze egymástól, és Luke is csak a film végén tűnt fel. A végén még tényleg kiderül, hogy Skywalker átállt a Sötét oldalra.

Total
0
Shares
Previous Article

Megvan a Dwayne Johnson-féle Black Adam forgatókönyvírója

Next Article

Váratlan helyen és időben fog játszódni a Venom-film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!