Adam Driver elárulta, hogy kik Rey szülei?

Adam Driver egy magazinban elárulta volna, hogy kik Rey (Daisy Ridley) szülei, vagy ez is csak egy megtévesztés?

Adam Driver egy magazinban elárulta volna, hogy kik Rey (Daisy Ridley) szülei, vagy ez is csak egy megtévesztés?

A GQ Magazine legfrissebb számában olvasható interjú a Star Wars: Az ébredő Erő és a Star Wars: Az utolsó Jedik egyik főszereplőjével, Kylo Rennel (Adam Driver), aki nyilatkozatában talán többet is elárult a folytatásról. A rajongók szerint konkrét utalást hallhatunk Rey titkos eredetére és a lány szüleire.

Emlékszem a kezdeti beszélgetésekre, távolítsuk el a rétegeket, hogy más emberekké váljanak. Kylo már nem az, aki volt. Ő egy rendkívül sérülékeny gyerek, aki nem tudja hová tenni erejét, de mikor felveszi a maszkját, hirtelen eljátszhatja szerepét. Kezdetben J.J.-nek [Abrams] volt egy ötlete, és azt hiszem, hogy Rian [Johnson] azt egy következő szintre vitte. A hercegnő személyazonossága, akit elrejtettek a filmben, ki is ő valójában, hogy túlélje ezt az egészet. Kylo Ren és Ő is ezen cselszövések áldozatai.

A GQ szerkesztőinek és a rajongóknak is egyértelmű volt, hogy a színész ebben az interjúban kiről beszélt, viszont annál különösebb, hogy miért jelent meg a lapban? Ez is csak a Disney félrevezetése lenne? Idén decemberben sok kérdésre választ kapunk.

Total
0
Shares
Previous Article

Ron Howard szinte majdnem újraforgatta a Han Solo-filmet

Next Article
Creed

2018 novemberében érkezik a Creed 2.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!