Főoldal Filmek Vérszomjas képet osztottak a Micimackó: Vér és méz 2. macijáról
Filmek

Vérszomjas képet osztottak a Micimackó: Vér és méz 2. macijáról

Bagoly és Tigris után megmutatták, mennyire lesz vadállat Micimackó a folytatásban.

475
Micimackó: Vér és méz

A nagy sikernek köszönhetően Micimackó visszatér új barátaival, ám ezúttal a Százholdas Pagonyon túl gyilkolnak majd. A The Hollywood Reporter exkluzív képeket közölt még szeptember elején a közelgő Micimackó: Vér és méz folytatásából, amely a gyerekkorunk klasszikus gyerekmeséjének állatfigurái gyilkos változatait mutatja be.

Az év elején mutatták be a Vér és méz címmel feldolgozott horrortörténetet, de akkorát ment a film, hogy borítékolható volt a folytatás. A film, amely nem sokkal azután készült, hogy a közkedvelt Micimackó-franchise közkinccsé vált – miután lejárt a Disney-mesék szerzői jogi védelme -, és a szeretett gyerekkönyvek szereplőiből és a Százholdas Pagony lakóiból gyilkosokat csináltak, méghozzá nagy sikerrel. A MicimackóVér és méz körülbelül 100 000 dolláros költségvetésből készült, és több mint 5 millió dollárt hozott a kasszáknál, ami egyúttal megalapozta a folytatást is, ami a készítők elmondása alapján még véresebb lesz, mint az eredeti.

A közelgő folytatást jelenleg az Egyesült Királyságban forgatják, nagyobb költségvetéssel és díjnyertes szereplőgárdával készül. Tallulah Evans mellett a BAFTA-jelölt Simon Callow csatlakozott a projekthez. Róbert Gidát ezúttal Scott Chambers fogja alakítani. Rhys Frake-Waterfield, a film írója és rendezője a The Hollywood Reporternek adott nyilatkozatában elmondta: “[a] folytatásban új lények tervei, új szereplőgárda és rengeteg haláleset lesz”. Az új képek pedig minden bizonnyal tükrözik a nagyobb költségvetést, a megújult szereplőgárdát és a megnövekedett holttestek számát. Frake-Waterfield azt is világossá tette, hogy ez a kaland “…maga mögött hagyja a Százholdas Pagonyt”, és Micimackó a többiekkel “…a harcot Ashdown csendes közösségébe viszik”.

Az első forgatási fényképeken Róbert Gidát, illetve a rajzfilm élőszereplős horroradaptációjának két új szereplőjét láthattuk. Előbb megmutatták, hogyan fog kinézni Bagoly, majd Tigris véres pofáját is felfedték, azonban Micimackóról eddig nem osztottak meg semmit, de hétvégén végre kaptunk képet a vérszomjas medve félelmetes új megjelenéséről.

Drasztikus átalakuláson ment keresztül Micimackó, akinek az első részben meglehetősen visszafogott megjelenést kölcsönöztek a készítők. Anyagi szempontból óriási siker volt a film, a gyártási költség csaknem megtízszereződött az első részhez képest, ebből az összegből pedig már félelmetesebb jelmezekre is futja. A képek alapján félelmetes kalandban lesz részünk, de vajon a történet is mélyebb lesz?

Scott Jeffrey producer elmondta egy korábbi interjúban, hogy a folytatás “lényegesen nagyobb költségvetéssel rendelkezik, így megvan a lehetőség rá, hogy Rhys [a rendező] egy sokkoló, heves és véres filmet készítsen. Tényleg úgy gondolom, hogy az emberek nagyon fogják szeretni azt, amit alkotunk”.

Róbert Gida szerepében Scott Chambers, Simon Callow egy Cavendish nevű karaktert fog játszani, Micimackót ezúttal Ryan Olivia kelti életre, és Peter DeSouza-Feighoney pedig a fiatal Micimackót fogja alakítani. A sztrájkok nem befolyásolják a munkálatokat, jelenleg is forog a film.

A Micimackó: Vér és méz nemrég azzal került a hírekbe, hogy egy tanár véletlenül levetítette a horrorparódiát a negyedikes diákjainak. A folytatást jelenleg is forgatják, és premierdátumot még nem kapott a film.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Micimackó: Vér és méz 2.
Előzetesek

Befutott a Micimackó: Vér és méz 2. magyar szinkronos előzetese

Micimackó és barátai, Malacka, Tigris és Bagoly vérfürdőt rendeznek.

Micimackó: Vér és méz 2.
Előzetesek

A vérszomjas Tigrissel befutott a Micimackó: Vér és méz 2. előzetese

A Százholdas Pagony állatai visszatértek a Micimackó: Vér és méz 2. első...