Főoldal Előzetesek Befutott a Micimackó: Vér és méz 2. magyar szinkronos előzetese
Előzetesek

Befutott a Micimackó: Vér és méz 2. magyar szinkronos előzetese

Micimackó és barátai, Malacka, Tigris és Bagoly vérfürdőt rendeznek.

461

A film a Micimackó: Vér és méz meglepetéssiker közvetlen folytatása, amely a klasszikus gyermekmese horrorparódiája volt. Miután Micimackó és barátai közkinccsé váltak a tavalyi év elején, egy fiatal csapat lecsapott a lehetőségre, hogy horrortörténetet fabrikáljanak gyerekkorunk rajzfilmhőseiből. Az újragondolás az antropomorf medve sokkal gyilkosabb változatát mutatta be.

A Micimackó: Vér és méz és folytatásai az első két horrorfeldolgozása A.A. Milne klasszikusának. A történetet évtizedeken keresztül különféle mesefeldolgozásokban láthatta a közönség. Az amerikai jog szerint a szerzői jog az első publikálást követő 95 év múltán évül el, ez pedig a Micimackó esetében 2021-ben járt le, a karakterek 2022. január 1-től szabadon használhatók más történetek számára is. 2023-ban Tigris és Bagoly karaktereinek is lejárt a szerzői joga. A Micimackó: Vér és méz 2 a korábbi sikeres horrorfilm folytatása, még több zsánerfilmes megoldással, és a horrorfilmek legjobb hagyományaival, valamint Milne még több karakterének felvonultatásával.

A folytatás első előzetesét még február elején mutatták be, amiből a napokban elkészült a magyar szinkronos változat is, amit most megnézhettek, ha kicsit lejjebb görgettek. Micimackó és Malacka visszatérnek, ám ezúttal Tigris és Bagoly is csatlakoznak a bosszújukhoz! Öt hónap telt el a Százholdas Pagonyban történt mészárlás óta. Róbert Gida (Scott Chambers) pszichológushoz jár és próbálja feldolgozni a szörnyűségeket. Eközben egy keresőcsapat kutat az erdőben az emlegetett szörnyek után, de nem találnak semmit és senki nem is hiszi el igazán Róbert Gida történetét. A pszichológus a terápiás ülésen gyerekkori emlékeket hív elő. Róbert Gida felidézi ötödik születésnapját, ami kiindulópontja az állatok bosszújának.

Micimackó: Vér és méz 2. hivatalos szinopszisa: “A kalandok és a vidámság napjai véget értek, mivel Róbert Gida immár fiatalemberként, magára hagyta Micimackót és Malackát. Ahogy telik az idő, dühösnek és elhagyatottnak érzik magukat, és elvesztik a fejüket. Miután megízlelik a vér ízét, Micimackó és Malacka elindulnak, hogy új élelemforrást találjanak. Nem telik bele sok időbe, és véres ámokfutásuk megkezdődik.”

Scott Jeffrey producer elmondta egy korábbi interjúban, hogy a folytatás “lényegesen nagyobb költségvetéssel rendelkezik, így megvan a lehetőség rá, hogy Rhys [rendező] egy sokkoló, heves és véres filmet készítsen. Tényleg úgy gondolom, hogy az emberek nagyon fogják szeretni azt, amit alkotunk”.

Róbert Gida szerepében Scott Chambers, Simon Callow egy Cavendish nevű karaktert fog játszani, Micimackót ezúttal Ryan Olivia kelti életre, és Peter DeSouza-Feighoney pedig a fiatal Micimackót fogja alakítani.

A Micimackó: Vér és méz 2. című horrorfilm április 18-tól látható országszerte a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

9 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Micimackó: Vér és méz 2.
Előzetesek

A vérszomjas Tigrissel befutott a Micimackó: Vér és méz 2. előzetese

A Százholdas Pagony állatai visszatértek a Micimackó: Vér és méz 2. első...

Micimackó: Vér és méz
Filmek

Vérszomjas képet osztottak a Micimackó: Vér és méz 2. macijáról

Bagoly és Tigris után megmutatták, mennyire lesz vadállat Micimackó a folytatásban.