Főoldal Előzetesek A vérszomjas Tigrissel befutott a Micimackó: Vér és méz 2. előzetese
Előzetesek

A vérszomjas Tigrissel befutott a Micimackó: Vér és méz 2. előzetese

A Százholdas Pagony állatai visszatértek a Micimackó: Vér és méz 2. első előzetesében.

300

A film a Micimackó: Vér és méz meglepetéssiker közvetlen folytatása, amely a klasszikus gyermekmese horrorparódiája volt. Miután Micimackó és barátai közkinccsé váltak a tavalyi év elején, egy fiatal csapat lecsapott a lehetőségre, hogy horrortörténetet fabrikáljanak gyerekkorunk rajzfilmhőseiből. Az újragondolás az antropomorf medve sokkal gyilkosabb változatát mutatta be.

Ahogy a nézők közül sokan nem tudták feldolgozni az első rész eseményeit, úgy Róbert Gida (Scott Chambers) is terapeutához jár, hogy feldolgozza a szörnyű tényt, miszerint gyerekkorunk szeretett kis állatai embereket gyilkoltak. A folytatásban a Százholdas Pagony élőlényei háborúra készülnek, miután híre ment, hogy mit rejt az erdő, és most elindulnak Ashdown kisváros felé, hogy bosszút álljanak. Micimackó és Malacka mellett Bagoly és Tigris horrorváltozatát is megismerhetjük a filmben.

Micimackó: Vér és méz 2. hivatalos szinopszisa: “A kalandok és a vidámság napjai véget értek, mivel Róbert Gida immár fiatalemberként, magára hagyta Micimackót és Malackát. Ahogy telik az idő, dühösnek és elhagyatottnak érzik magukat, és elvesztik a fejüket. Miután megízlelik a vér ízét, Micimackó és Malacka elindulnak, hogy új élelemforrást találjanak. Nem telik bele sok időbe, és véres ámokfutásuk megkezdődik.”

Scott Jeffrey producer elmondta egy korábbi interjúban, hogy a folytatás “lényegesen nagyobb költségvetéssel rendelkezik, így megvan a lehetőség rá, hogy Rhys [rendező] egy sokkoló, heves és véres filmet készítsen. Tényleg úgy gondolom, hogy az emberek nagyon fogják szeretni azt, amit alkotunk”.

Róbert Gida szerepében Scott Chambers, Simon Callow egy Cavendish nevű karaktert fog játszani, Micimackót ezúttal Ryan Olivia kelti életre, és Peter DeSouza-Feighoney pedig a fiatal Micimackót fogja alakítani.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Micimackó: Vér és méz
Filmek

Vérszomjas képet osztottak a Micimackó: Vér és méz 2. macijáról

Bagoly és Tigris után megmutatták, mennyire lesz vadállat Micimackó a folytatásban.

Micimackó: Vér és méz
Filmek

Felfedték Tigris gyilkos kinézetét a Micimackó: Vér és méz folytatásából

Bagoly után megmutatták, mennyire lesz gyilkos kinézete Tigrisnek a Micimackó: Vér és...