Főoldal Filmek Visszatért egy régi barát, rémes kinézetét láthatjuk a Micimackó: Vér és méz 2. új fotóján
Filmek

Visszatért egy régi barát, rémes kinézetét láthatjuk a Micimackó: Vér és méz 2. új fotóján

Újabb képet kaptunk a Micimackó: Vér és méz 2. egyik gonosz kis főszereplőjéről.

520
Micimackó: Vér és méz

Miután Micimackó és barátai közkinccsé váltak, nem kellett sokáig várni, hogy a szeretett medvéből horrorfilmet csináljanak. A Micimackó: Vér és méz egy mikroköltségvetésű filmhez képest meglepően nagy sikert hozott a kasszáknál, de a “minden idők legrosszabb filmjei” listáján is szerepelt.

A Rotten Tomatoes kritikákat gyűjtő oldalán 3%-os kritikai és 50%-os közönségpontszámot kapott, azonban a körülbelül 100 000 dolláros költségvetésből készült film több mint 5 millió dollárt hozott a kasszáknál. Ezzel megágyazott a 2023-as horrorfilm folytatás előtt is, ami a készítők elmondása alapján még véresebb lesz, mint az eredeti. A forgatás alatt készült képekkel betekintést nyerhettünk a folytatásba, néhány vérszomjas képet megosztottak a visszatérő és új szereplőkről.

Korábban már kiderült, hogy a gyilkos medve dizájnja kicsit átalakul, vérszomjasabb külsőt kap a második részre. Most újabb betekintést engednek ebben a rémisztőbb külsőbe.

screen shot 2024 01 06 at 10 51 55 am
screen shot 2024 01 06 at 10 52 26 am

A Micimackó: Vér és méz 2. hivatalos szinopszisa: “A kalandok és a vidámság napjai véget értek, mivel Róbert Gida immár fiatalemberként, magára hagyta Micimackót és Malackát. Ahogy telik az idő, dühösnek és elhagyatottnak érzik magukat, és elvesztik a fejüket. Miután megízlelik a vér ízét, Micimackó és Malacka elindulnak, hogy új élelemforrást találjanak. Nem telik bele sok időbe, és véres ámokfutásuk megkezdődik.”

Scott Jeffrey producer elmondta egy korábbi interjúban, hogy a folytatás “lényegesen nagyobb költségvetéssel rendelkezik, így megvan a lehetőség rá, hogy Rhys [rendező] egy sokkoló, heves és véres filmet készítsen. Tényleg úgy gondolom, hogy az emberek nagyon fogják szeretni azt, amit alkotunk”.

Róbert Gida szerepében Scott Chambers, Simon Callow egy Cavendish nevű karaktert fog játszani, Micimackót ezúttal Ryan Olivia kelti életre, és Peter DeSouza-Feighoney pedig a fiatal Micimackót fogja alakítani. A film bemutatójára 2024. február 14-én kerül sor, az első előzetest pedig még januárban bemutatják.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Micimackó: Vér és méz 2.
Előzetesek

Befutott a Micimackó: Vér és méz 2. magyar szinkronos előzetese

Micimackó és barátai, Malacka, Tigris és Bagoly vérfürdőt rendeznek.

Micimackó: Vér és méz 2.
Előzetesek

A vérszomjas Tigrissel befutott a Micimackó: Vér és méz 2. előzetese

A Százholdas Pagony állatai visszatértek a Micimackó: Vér és méz 2. első...

Micimackó: Vér és méz
Filmek

Vérszomjas képet osztottak a Micimackó: Vér és méz 2. macijáról

Bagoly és Tigris után megmutatták, mennyire lesz vadállat Micimackó a folytatásban.