Főoldal Filmek Felfedték Tigris gyilkos kinézetét a Micimackó: Vér és méz folytatásából
Filmek

Felfedték Tigris gyilkos kinézetét a Micimackó: Vér és méz folytatásából

Bagoly után megmutatták, mennyire lesz gyilkos kinézete Tigrisnek a Micimackó: Vér és méz 2. részében.

2.8k
Micimackó: Vér és méz

Mikor év elején bemutatták a Micimackó: Vér és méz című filmet, ki gondolta volna, hogy akkora siker lesz, hogy folyatás készül belőle? Az alig 100 ezer dollárból készült produkció világszerte 5M dollárra tett szert, ami egyúttal megágyazott a második rész előtt. A hétvége során már mutattunk forgatási képeket, amelyeken feltűnt Bagoly, most pedig Tigrisen van a sor.

Ezúttal Micimackó és Malacka barátai, Bagoly és Tigris is beszáll a véres mészárlásba a Százholdas Pagonyon túl. Az IGN exkluzív képet osztott meg Tigrisről a Micimackó: Vér és méz 2. részéből, amely a tervek szerint 2024 februárjában jelenik meg. A karaktert Lewis Santon fogja alakítani, a mesefigura horrorváltozata pedig alább nézhető meg.

Annak ellenére, hogy Tigris a rajzfilm egyik legmarkánsabb karaktere, az első részben nem szerepelt. Az év elején bemutatott feldolgozásban csak Micimackó és Malacka kapott szerepet, és persze Róbert Gidát is láthattuk. Egyszerű oka volt, amiért csak ezt a három karaktert dolgozták fel, amit Rhys Frake-Waterfield író/rendező az év elején osztott meg, hogy Tigris nem szerepelt abban a forrásanyagban, amiből dolgoztak a film forgatása alatt. Magyarul szerzői jogok miatt nem láthattunk több szereplőt gyerekkorunk rajzfilmjéből.

A film készítői kizárólag A.A. Milne 1926-os klasszikus gyerekkönyvéből merítettek, amelyben Tigris nem szerepelt. Tigris 2024 januárjában kerül a köztulajdonba, mindössze egy hónappal a Micimackó: Vér és méz 2. tervezett premierje előtt. Tigris tehát szabad préda, és ahogy Scott Jeffrey producer elmondta: “Tigger hihetetlenül erőszakos. Imádja megkínozni az áldozatait, mielőtt megöli őket”.

Jeffrey hozzátette, hogy a folytatás “lényegesen nagyobb költségvetéssel rendelkezik, így megvan a lehetőség rá, hogy Rhys egy sokkoló, heves és véres filmet készítsen. Tényleg úgy gondolom, hogy az emberek nagyon fogják szeretni azt, amit alkotunk”.

Róbert Gida szerepében Scott Chambers, Simon Callow egy Cavendish nevű karaktert fog játszani, Micimackót ezúttal Ryan Olivia kelti életre, és Peter DeSouza-Feighoney pedig a fiatal Micimackót fogja alakítani. A sztrájkok nem befolyásolják a munkálatokat, jelenleg is forog a film.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...