Főoldal Filmek Felfedték Tigris gyilkos kinézetét a Micimackó: Vér és méz folytatásából
Filmek

Felfedték Tigris gyilkos kinézetét a Micimackó: Vér és méz folytatásából

Bagoly után megmutatták, mennyire lesz gyilkos kinézete Tigrisnek a Micimackó: Vér és méz 2. részében.

3.1k
Micimackó: Vér és méz

Mikor év elején bemutatták a Micimackó: Vér és méz című filmet, ki gondolta volna, hogy akkora siker lesz, hogy folyatás készül belőle? Az alig 100 ezer dollárból készült produkció világszerte 5M dollárra tett szert, ami egyúttal megágyazott a második rész előtt. A hétvége során már mutattunk forgatási képeket, amelyeken feltűnt Bagoly, most pedig Tigrisen van a sor.

Ezúttal Micimackó és Malacka barátai, Bagoly és Tigris is beszáll a véres mészárlásba a Százholdas Pagonyon túl. Az IGN exkluzív képet osztott meg Tigrisről a Micimackó: Vér és méz 2. részéből, amely a tervek szerint 2024 februárjában jelenik meg. A karaktert Lewis Santon fogja alakítani, a mesefigura horrorváltozata pedig alább nézhető meg.

Annak ellenére, hogy Tigris a rajzfilm egyik legmarkánsabb karaktere, az első részben nem szerepelt. Az év elején bemutatott feldolgozásban csak Micimackó és Malacka kapott szerepet, és persze Róbert Gidát is láthattuk. Egyszerű oka volt, amiért csak ezt a három karaktert dolgozták fel, amit Rhys Frake-Waterfield író/rendező az év elején osztott meg, hogy Tigris nem szerepelt abban a forrásanyagban, amiből dolgoztak a film forgatása alatt. Magyarul szerzői jogok miatt nem láthattunk több szereplőt gyerekkorunk rajzfilmjéből.

A film készítői kizárólag A.A. Milne 1926-os klasszikus gyerekkönyvéből merítettek, amelyben Tigris nem szerepelt. Tigris 2024 januárjában kerül a köztulajdonba, mindössze egy hónappal a Micimackó: Vér és méz 2. tervezett premierje előtt. Tigris tehát szabad préda, és ahogy Scott Jeffrey producer elmondta: “Tigris hihetetlenül erőszakos. Imádja megkínozni az áldozatait, mielőtt megöli őket”.

Jeffrey hozzátette, hogy a folytatás “lényegesen nagyobb költségvetéssel rendelkezik, így megvan a lehetőség rá, hogy Rhys egy sokkoló, heves és véres filmet készítsen. Tényleg úgy gondolom, hogy az emberek nagyon fogják szeretni azt, amit alkotunk”.

Róbert Gida szerepében Scott Chambers, Simon Callow egy Cavendish nevű karaktert fog játszani, Micimackót ezúttal Ryan Olivia kelti életre, és Peter DeSouza-Feighoney pedig a fiatal Micimackót fogja alakítani. A sztrájkok nem befolyásolják a munkálatokat, jelenleg is forog a film.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Micimackó: Vér és méz 2.
Előzetesek

A vérszomjas Tigrissel befutott a Micimackó: Vér és méz 2. előzetese

A Százholdas Pagony állatai visszatértek a Micimackó: Vér és méz 2. első...

Micimackó: Vér és méz
Filmek

Vérszomjas képet osztottak a Micimackó: Vér és méz 2. macijáról

Bagoly és Tigris után megmutatták, mennyire lesz vadállat Micimackó a folytatásban.