Főoldal Filmek A Micimackó: Vér és méz folytatásának jelenetképein Micimackó és Malacka mellett Bagoly horrorváltozata is feltűnik
Filmek

A Micimackó: Vér és méz folytatásának jelenetképein Micimackó és Malacka mellett Bagoly horrorváltozata is feltűnik

Mutatjuk az első képeket a Micimackó: Vér és méz folytatásának szörnyállatairól.

2.5k
Micimackó: Vér és méz

A nagy sikernek köszönhetően Micimackó visszatér új barátaival, ám ezúttal a Százholdas Pagonyon túl gyilkolnak majd. A The Hollywood Reporter exkluzív új képeket tett közzé a közelgő Micimackó: Vér és méz folytatásából, amelyben a gyerekkorunk klasszikus gyerekmeséjének állatfigurái gyilkos változatait mutatja be. A film megjelenési dátumát még nem tűzték ki.

Az év elején mutatták be a Vér és méz címmel feldolgozott horrortörténetet, de akkorát ment a film, hogy borítékolható volt a folytatás. A film, amely nem sokkal azután készült, hogy a közkedvelt Micimackó-franchise közkinccsé vált – miután lejárt a Disney-mesék szerzői jogok védelme -, és a szeretett gyerekkönyvek szereplőiből és a Százholdas Pagony lakóiból gyilkosokat csináltak, méghozzá nagy sikerrel. A Micimackó: Vér és méz körülbelül 100 000 dolláros költségvetésből készült, és több mint 5 millió dollárt hozott a kasszáknál, ami egyúttal megalapozta a folytatást is, ami a késztők elmondása alapján még véresebb lesz, mint az eredeti.

A közelgő folytatást jelenleg az Egyesült Királyságban forgatják, nagyobb költségvetéssel és díjnyertes szereplőgárdával készül. Tallulah Evans mellett a BAFTA-jelölt Simon Callow csatlakozott a projekthez. Róbert Gidát ezúttal Scott Chambers fogja alakítani. Rhys Frake-Waterfield, a film írója és rendezője a The Hollywood Reporternek adott nyilatkozatában elmondta: “[a] folytatásban új lények tervei, új szereplőgárda és rengeteg haláleset lesz”. Az új képek pedig minden bizonnyal tükrözik a nagyobb költségvetést, a megújult szereplőgárdát és a megnövekedett holttestek számát. Frake-Waterfield azt is világossá tette, hogy ez a kaland “…maga mögött hagyja a Százholdas Pagonyt”, és Micimackó a többiekkel “…a harcot Ashdown csendes közösségébe viszik”.

A tegnap közzétett új képek egy sötét, komor és veszélyes képet mutatnak gyerekkorunk kedvenc mézimádó mackójáról. Az egyik képen Malacka látható, aki az első filmből visszatérve egy tollas, éles orrú lény mögött guggol, akiről azt gondoljuk, hogy ő lehet Bagoly horrorváltozata. Egy másik közeli felvételen Chambers Róbert Gida szerepében látható könnybe lábadt szemekkel. Lehet, hogy a fájdalomtól, amit gyerekkori barátai okoztak, amikor megtudta, hogy gyilkos szörnyetegekké váltak?

A Micimackó: Vér és méz 2. részének forgatókönyvét Matt Leslie írta, és a filmet Frake-Waterfield igazgatóval közösen írt történet alapján. A folytatáshoz Shaune Harrison kreatúra- és gore-tervező is csatlakozik, aki korábban olyan filmeken dolgozott, mint a Z világháború és a Harry Potter.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Micimackó: Vér és méz 2.
Előzetesek

Befutott a Micimackó: Vér és méz 2. magyar szinkronos előzetese

Micimackó és barátai, Malacka, Tigris és Bagoly vérfürdőt rendeznek.

Micimackó: Vér és méz 2.
Előzetesek

A vérszomjas Tigrissel befutott a Micimackó: Vér és méz 2. előzetese

A Százholdas Pagony állatai visszatértek a Micimackó: Vér és méz 2. első...