Főoldal BREAKING Godzilla és Kurt Russell összecsapását vezeti fel a Monarch: A szörnyek hagyatéka első előzetese
BREAKINGElőzetesek

Godzilla és Kurt Russell összecsapását vezeti fel a Monarch: A szörnyek hagyatéka első előzetese

A Monarch: A szörnyek hagyatéka előzetese mellett az is kiderült, mikor érkezik a sorozat.

1.4k

Néhány képet kaptunk már korábban, most pedig az Apple TV+ végre közzétette a Monarch: A szörnyek hagyatéka első trailerét. A Legendary Szörnyuniverzuma egy 10 epizódos sorozattal gazdagodik, amiben különféle kaijuk kapnak szerepet, mint például Godzilla, King Kong és King Ghidorah. Az első két epizódot november 17-én mutatják be, majd ezt követően január 12-ig minden héten egy-egy epizód következik.

Az előzetesből sokat nem tudtunk meg, hogy mire számíthatunk. Néhány utalást kapunk a korábbi történésekre, köztük feltűnik a 2017-es Kong: Koponya-szigetből Bill Randa (John Goodman alakításában), különféle óriásállatok, és persze baljós világképet kapunk a szörnyek rombolásáról. A sorozatról korábbról már kiderült, hogy egy család történetét meséli el az évtizedek során, amely megküzd a hányatott sorsú történelmével és rájön, hogy miként keveredtek bele a Monarch szervezetének sötét múltjába. Érdekesség, hogy Kurt és Wyatt Russell ugyanazt a karaktert, Lee Shaw katonatisztet alakítja majd, 50 év különbséggel, miközben a sorozat a szörnyekkel kapcsolatos intrikák három generációját tárja fel.

A sorozathoz kiadott hivatalos szinopszis szerint “a Godzilla és a Titánok közötti mennydörgő csatát követően, amely a földdel tette egyenlővé San Franciscót, és a sokkoló felfedezést követően, hogy a szörnyek valódiak, a Monarch: A szörnyek hagyatéka két testvér apjuk nyomdokaiba ered, hogy felfedjék családjuk kapcsolatát a Monarch néven ismert titkos szervezettel. A nyomok a szörnyek világába vezetik őket, és végül még mélyebbre ássák magukat, Lee Shaw katonatiszthez (akit Kurt Russell és Wyatt Russell alakít). Az 1950-es években és fél évszázaddal később játszódik a történet, amikor a Monarchot valami fenyegeti, amit csak Shaw tud. A drámai saga – amely három generáción átível – feltárja az eltemetett titkokat és azt, hogy az epikus, világrengető események milyen módon visszahatnak az életünkre.”

A Monarch: A szörnyek hagyatéka című sorozatban a két említett főszereplő mellett még Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett és Elisa Lasowski is szerepel.

A franchise 2014-ben Gareth Edwards Godzillájával kezdődött, majd a Kong: Koponya-sziget, a Godzilla II – A szörnyek királya és legutóbb pedig a Godzilla Kong ellen folytatta a történetet a Titánokról. Az Apple TV készülő tévésorozata mellett a franchise hamarosan újabb mozifilmmel gazdagodik majd, érkezik jövőre a Godzilla x Kong: The New Empire című folytatás.

Monarch: A szörnyek hagyatéka című sorozatot Matt Fraction és Chris Black közösen alkották meg, akik mindketten executive producerként szerepelnek az első két epizódot is jegyző Matt Shakman mellett. Joby Harold, Tory Tunnell, Hiro Matsuoka és Takemasa Arita szintén executive producerek lesznek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

SAG-AFTRA
BREAKINGJátékok

A SAG-AFTRA tagjai megszavazzák a sztrájk lehetőségét a videójáték-iparban

Még nincs sztrájk a videójáték-iparban, de a SAG-AFTRA tagjai mellette döntöttek.

WGA
BREAKINGFilmek

Az írók sztrájkja ideiglenesen véget ér, mivel 146 nap után megállapodásra jutott a WGA a stúdiókkal

Az írók szakszervezete (WGA) és a stúdiók megállapodtak, véget érhet a sztrájk.