Főoldal BREAKING Az Apple TV bemutatta a Godzilla spinoff, a Monarch: Legacy of the Monsters első hivatalos képeit
BREAKINGSorozatok

Az Apple TV bemutatta a Godzilla spinoff, a Monarch: Legacy of the Monsters első hivatalos képeit

Az első képek alapján brutálisan jól néz ki a sorozat, amiben Godzilla visszatér.

490
Monarch: A szörnyek hagyatéka
Forrás: Apple TV

Eddig semmit nem mutattak a készülő sorozatból, de leesett az állunk az első képeket látva. Az Apple TV+ nemcsak hogy felfedte a 10 epizódból álló Szörnyuniverzum sorozat címét, ami hivatalosan a Monarch: Legacy of the Monsters nevet viseli, de a hivatalos cím mellett a streamingszolgáltató egy maréknyi képpel ajándékozta meg a rajongókat.

A Monarch: A Legacy of the Monsters egy család történetét meséli el az évtizedek során, amely megküzd a hányatott sorsú történelmével és rájön, hogy miként keveredtek bele a Monarch szervezetének sötét múltjába. Érdekesség, hogy Kurt és Wyatt Russell ugyanazt a karaktert, Lee Shaw katonatisztet alakítja majd, 50 év különbséggel, miközben a sorozat a szörnyekkel kapcsolatos intrikák három generációját tárja fel.

A sorozathoz kiadott hivatalos szinopszis szerint “a Godzilla és a Titánok közötti mennydörgő csatát követően, amely a földdel tette egyenlővé San Franciscót, és a sokkoló felfedezést követően, hogy a szörnyek valódiak, a Monarch: Legacy of Monsters (magyar fordításban A szörnyek öröksége) két testvér apjuk nyomdokaiba ered, hogy felfedjék családjuk kapcsolatát a Monarch néven ismert titkos szervezettel. A nyomok a szörnyek világába vezetik őket, és végül még mélyebbre ássák magukat, Lee Shaw katonatiszthez (akit Kurt Russell és Wyatt Russell alakít). Az 1950-es években és fél évszázaddal később játszódik a történet, amikor a Monarchot valami fenyegeti, amit csak Shaw tud. A drámai saga – amely három generáción átível – feltárja az eltemetett titkokat és azt, hogy az epikus, világrengető események milyen módon visszahatnak az életünkre.”

A Monarch: Legacy of the Monsters című sorozatban a két említett főszereplő mellett még Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett és Elisa Lasowski is szerepel.

A franchise 2014-ben Gareth Edwards Godzillájával kezdődött, majd a Kong: Koponya-sziget, a Godzilla II – A szörnyek királya és legutóbb pedig a Godzilla Kong ellen folytatta a történetet a Titánokról. Az Apple TV készülő tévésorozata mellett a franchise hamarosan újabb mozifilmmel gazdagodik majd, érkezik jövőre a Godzilla x Kong: The New Empire című folytatás.

A Monarch: Legacy of Monsters című sorozatot Matt Fraction és Chris Black közösen alkották meg, akik mindketten executive producerként szerepelnek az első két epizódot is jegyző Matt Shakman mellett. Joby Harold, Tory Tunnell, Hiro Matsuoka és Takemasa Arita szintén executive producerek lesznek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...