Kevin Feige

Végre Kevin Feige is megszólalt a Scorsese kontra Marvel párharcban

A Marvel kreatív vezető igazgatója, Kevin Feige megtörte a csendet, és elmondta véleményét Martin Scorsese és a Marvel vitájáról.

A Marvel kreatív vezető igazgatója, Kevin Feige megtörte a csendet, és elmondta véleményét Martin Scorsese és a Marvel vitájáról.

Ki ne hallott volna már a Marvel és a Martin Scorsese között kialakult viszályról, hiszen hosszú hetek óta másról sem lehet olvasni, mint hogy Scorsese éppen milyen témában rúg bele a Marvel Studios alkotásaiba. A rendezőóriás előbb vidámparki kalandoknak nevezte a Marvel Moziverzum alkotásait, majd később a gyerekek sorsáért fejezte ki aggodalmát ebben a szuperhős univerzumba, de legutóbb már sokkal visszafogottabb volt, mikor portrécikket készített vele a New York Times.

Mindeddig Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke hallgatott a témában, nem kommentálta Scorsese vádjait, most azonban a The Hollywood Reporter a Awards Chatter című podcast műsorban bírta szóra a producert, aki nem húzta tovább, végre elmondta gondolatait a kialakult kálváriáról.

Feige nem tulajdonít nagy jelentőséget Scorsese vádjainak, hogy a művészfilmeket kiszorítja a mozikban a Marvel. Valahol igaza van a producernek, hiszen bármennyire közönség kedvenc alkotásokról beszélünk, a színészektől kezdve a stábtagokig mindenki belead mindent, a legjobbat hozza ki. Sőt, Alan Horn, a Disney társelnöke nemrég elárulta, hogy a stúdió az eddig évenkénti három film helyett négyet fog bemutatni, vagyis a szuperhősök egymást váltják majd a mozik kasszái előtt, de mellettük olyan komolyabb témájú filmekre is nagy szükség van, mint Scorsese legújabb filmjére, Az írre – a film novemberben végén debütál a Netflix streamingszolgáltatón, de még a bemutató előtt néhány hazai moziban megnézhetjük szélesvásznon.

Kevin Feige
Total
4
Shares
Previous Article
Rey Star Wars

Daisy Ridley elárulta, hogy a Star Wars: Skywalker kora melyik jelenete rázta meg a stábot

Next Article

JÁTÉKTESZT: Death Stranding - 2. rész

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!