Wide Screen
Image default
Filmek

Végre Kevin Feige is megszólalt a Scorsese kontra Marvel párharcban

A Marvel kreatív vezető igazgatója, Kevin Feige megtörte a csendet, és elmondta véleményét Martin Scorsese és a Marvel vitájáról.

A Marvel kreatív vezető igazgatója, Kevin Feige megtörte a csendet, és elmondta véleményét Martin Scorsese és a Marvel vitájáról.

Ki ne hallott volna már a Marvel és a Martin Scorsese között kialakult viszályról, hiszen hosszú hetek óta másról sem lehet olvasni, mint hogy Scorsese éppen milyen témában rúg bele a Marvel Studios alkotásaiba. A rendezőóriás előbb vidámparki kalandoknak nevezte a Marvel Moziverzum alkotásait, majd később a gyerekek sorsáért fejezte ki aggodalmát ebben a szuperhős univerzumba, de legutóbb már sokkal visszafogottabb volt, mikor portrécikket készített vele a New York Times.

Mindeddig Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke hallgatott a témában, nem kommentálta Scorsese vádjait, most azonban a The Hollywood Reporter a Awards Chatter című podcast műsorban bírta szóra a producert, aki nem húzta tovább, végre elmondta gondolatait a kialakult kálváriáról.

Úgy hiszem, hogy nem igaz. Szerintem, ez egy szerencsétlen szituáció, mert jómagam és mindenki, aki ezeken a filmeken dolgozott, szereti a mozit, szereti a filmeket, szeret moziba járni, szereti figyelemmel követni a reakciókat a mozitéren.
Kevin Feige

Feige nem tulajdonít nagy jelentőséget Scorsese vádjainak, hogy a művészfilmeket kiszorítja a mozikban a Marvel. Valahol igaza van a producernek, hiszen bármennyire közönség kedvenc alkotásokról beszélünk, a színészektől kezdve a stábtagokig mindenki belead mindent, a legjobbat hozza ki. Sőt, Alan Horn, a Disney társelnöke nemrég elárulta, hogy a stúdió az eddig évenkénti három film helyett négyet fog bemutatni, vagyis a szuperhősök egymást váltják majd a mozik kasszái előtt, de mellettük olyan komolyabb témájú filmekre is nagy szükség van, mint Scorsese legújabb filmjére, Az írre – a film novemberben végén debütál a Netflix streamingszolgáltatón, de még a bemutató előtt néhány hazai moziban megnézhetjük szélesvásznon.

Kevin Feige

Még több a témában...

Dafne Keen teljesen biztos benne, hogy X-23 szerepében visszatér a Marvel Moziverzum berkein belül

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Kévés Bence Mihály

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat