A Russo testvérek

Végre a Russo testvérek is megszólaltak a Scorsese kontra Marvel vitában

A Marvel Moziverzum két legnagyobb rendezője eddig hallgatott Martin Scorsese a Marvel-filmekkel kapcsolatos kritikáiról, most azonban elmondták véleményüket.

A Marvel Moziverzum két legnagyobb rendezője eddig hallgatott Martin Scorsese a Marvel-filmekkel kapcsolatos kritikáiról, most azonban elmondták véleményüket.

Úgy tűnik, hogy Martin Scorsese lejárató kampánya visszafelé sült el, mert nemcsak a Marvel rajongókat haragította magára a sértő kijelentéseivel, de Az ír Oscar-esélyei is romlottak, bár a kritikusok magasztalják a csaknem három és fél órás mozifilmet. De Scorsese az elmúlt hetekben mégsem új alkotásával hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal, melyben vidámparki hullámvasúthoz hasonlította a Marvel-filmeket, meg hogy nem mozikba való filmek, és hogy a fiatal generációra nézve milyen veszélyt jelentenek a szuperhősök.

A témában több hollywoodi szereplő is elmondta már véleményét, voltak akik a rendezőóriáshoz hasonlóan kemény szavakkal illették a Marvel Studiost, ám mondanunk sem kell, hogy mennyien keltek a Bosszúállók és társai védelmére. Legutóbb pedig már Scorsese is finomabban fogalmazott, erről a New York Times cikke hosszasan írt. Az eset után már csak a Russo testvérek nem szólaltak meg, de a The Hollywood Reporternek végre őket is sikerült szóra bírni.

A fivéreknek abban igazuk van, hogy a mozikat egyik stúdió, vagy rendező sem birtokolja, azok a nézőké, és ők döntik el, hogy mire szeretnének beülni. Majd ha elegük lesz a szuperhősökből, és nem fogynak úgy a jegyek rá, akkor a mozihálózatok is máshogy állnak a szuperhősökhöz. De itt érdemes megjegyezni, hogy Scorsese egyik mozilánc ajtaján sem kopogtatott, inkább a Netflix csapott le a kínálkozó lehetőségre.

Comic-Con Russo testvérek
Total
2
Shares
Previous Article

Mégis elkészülhet a második Maszk-film?

Next Article
Az aszfalt királyai

Box Office-figyelő: 2019/46. hét: A versenyautók legyőztek mindenkit és még Jokernek is jutott egy nagyon szép rekord a hétvégére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!