Főoldal Filmek Újra forog a Fekete Párduc 2., miután Letitia Wright felépült sérüléséből
Filmek

Újra forog a Fekete Párduc 2., miután Letitia Wright felépült sérüléséből

Folytatódhat a munka, és talán még a premiert sem kell elhalasztani.

429
Shuri

Megerősítést nyert, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! forgatása újraindult, miután még tavaly ősszel leállították. Nemcsak a kamerákat kapcsolták be újra, de Letitia Wright (Shuri) is visszatért a forgatásra, miután felépült az egyik kaszkadőrmutatvány során szerzett sérüléséből, amit még nyáron szenvedett el a nagysikerű MCU film folytatásán.

A Disney kommünikéjéből nem derült ki tavaly, hogy mikor folytatódhat a munka, de a vártnál jóval előbb visszatér a Fekete Párduc 2. stábja, hogy felvegyék a hátralévő jeleneteket. Wright a hírek szerint a héten visszatért a forgatásra, majdnem 5 hónappal azután, hogy egy kaszkadőrmutatvány végrehajtása közben megsérült. Bár a sérülést kezdetben kisebbnek mondták, később kiderült, hogy valójában válltörést és agyrázkódást szenvedett, ezért teljesen le kellett állítani a munkát.

“A forgatás a tervek szerint folytatódott ebben a hónapban, és a tervek szerint haladunk” – mondta a színésznő képviselője a BBC Newsnak.

Korábban olyan hír is bejárta a világhálót, miszerint a Marvel Studios arra készül, hogy Wright nélkül folytatja a munkálatokat. A színésznő az elmúlt hónapokban többször is tűz alá került, s főként azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megkérdőjelezte a koronavírus-védőoltások hatékonyságát, s többször hangot adott oltásellenes nézeteinek a forgatáson. Ez olyan találgatásokhoz vezetett később, hogy egyesek már olyanról kezdek pletykálni, hogy a stúdió akár ki is rúghatta a színésznőt ezért. A Disney tavaly ősszel léptette életbe az új protokollt a, és egy karszalaggal fogják megkülönböztetni azokat a stábtagokat, akik beoltatták magukat, és találgatások szerint ez az intézkedés nem nyerte el a színésznő tetszését, aki ezért kifejezte érzéseit a vakcinákkal kapcsolatban.

Wright a közösségi médiában is ellentmondásos nézeteket fogalmazott meg a világjárványról és az oltásokról, és akadnak olyanok is, akik aggodalmukat fogalmazták meg a színésznő visszatérésével kapcsolatban, mégpedig oltás nélkül tért vissza a forgatásra. Ez azonban valószínűtlennek tűnik, tekintve a Disney legutóbbi előírásait, amiben már megkövetelik a védőoltást.

A folytatásról mindössze annyit tudni, hogy a 2020 augusztusában tragikusan elhunyt Chadwick Boseman T’Challa szerepét nem fogják újraosztani, és CGI segítségével sem fogják feltámasztani az MCU királyát. Shuri a legnagyobb esélyes a Fekete Párduc szerepére, de egyesek inkább Winston Duke M’Bakuját szeretnék a szerepe, így tisztelegve régi ellensége előtt.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! bemutatóját 2022. július 8-ára tűzték.

Shuri
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események