Shuri

Letitia Wright sérülése a Fekete Párduc 2. forgatásán súlyosabb volt, mint azt a Marvel eredetileg gondolta

Wright és a Marvel 2022 januárjában tér vissza a forgatásra.

Novemberben jelentést kaptunk, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című film forgatását ideiglenesen, egészen 2022 elejéig leállították Letitia Wright a forgatáson elszenvedett sérülése miatt. Kevin Feige kiszivárgott levele a stábnak és a stábtagoknak arról árulkodik, hogy Wright forgatási sérülése súlyosabb volt, mint azt eredetileg gondolták.

A Deadline megszerezte a Fekete Párduc 2. rész stábjának és színészeinek kiküldött levelet, amit a Marvel Studios vezető producerei, név szerint Kevin Feige, Louis D’Esposito és Nate Moore címzett. A trió a forgatás leállításáról és Wright sérüléséről fogalmaz a levélben, és mint kiderült belőle, Wright “kritikus válltörést és súlyos mellékhatásokkal járó agyrázkódást szenvedett”.

Wright állítólag egy kaszkadőrmutatvány során sérült meg. A Disney és a producerek korábban kisebbnek gondolták a sérülést, de az elmúlt időben kiderült, hogy sokkal súlyosabb sérülést szenvedett el a film egyik főszereplője. “Fájdalmas folyamat volt, Letitia pedig otthon lábadozik az orvosai és a családja támogatásával”.

Wright és a csapat 2022 januárjában tér vissza a munkába, akkor fogják rögzíteni a maradék jelenetet a folytatásból. A források szerint Wright videóüzenetet is küldött a stábnak és a stábnak, amelyben megköszöni a támogatást.

Közvetlenül azelőtt, hogy beszüntették a forgatást, a stáb folytatta a munkát a Georgia állambeli atlantai filmstúdióban, ahol Ryan Coogler rendező minden jelenetet rögzített, amiben Wright, azaz Shuri nem szerepel. Chadwick Boseman tragikus halála után Shuri nagyobb szerepet kap a folytatásban, a forgatás lehetetlenné vált Wright sérülése után, ezért le kellett állítani a munkát, amíg felépül a színésznő.

A Disney 2022. július 8-án szerette volna bemutatni a filmet, de november közepén jött csúsztatásokkal a film 2022. november 11-ére került a naptárban. Nemcsak a Fekete Párduc 2. forgatását sújtja gond, néhány napja arról kaptunk hírt, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmnél is jelentős pótforgatást rendeltek el. Kezdjük azt hinni, hogy a csúsztatások kiváltó oka nem a COVID, hanem a forgatáson jelentkező problémák a felelősek a Marvel Moziverzum 4. fázis teljes eltolásáért.

Shuri
Total
1
Shares
Previous Article
A csodálatos Pókember

Andrew Garfield elárulta, hogy ki a kedvenc Pókembere, és nem magát nevezte meg

Next Article
Szellemirtók: Az örökség

A Szellemirtók - Az örökség minden várakozást felülmúlt, tényleg ennyire jó lett?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!