Főoldal Filmek Letitia Wright sérülése a Fekete Párduc 2. forgatásán súlyosabb volt, mint azt a Marvel eredetileg gondolta
Filmek

Letitia Wright sérülése a Fekete Párduc 2. forgatásán súlyosabb volt, mint azt a Marvel eredetileg gondolta

Wright és a Marvel 2022 januárjában tér vissza a forgatásra.

190
Shuri

Novemberben jelentést kaptunk, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című film forgatását ideiglenesen, egészen 2022 elejéig leállították Letitia Wright a forgatáson elszenvedett sérülése miatt. Kevin Feige kiszivárgott levele a stábnak és a stábtagoknak arról árulkodik, hogy Wright forgatási sérülése súlyosabb volt, mint azt eredetileg gondolták.

A Deadline megszerezte a Fekete Párduc 2. rész stábjának és színészeinek kiküldött levelet, amit a Marvel Studios vezető producerei, név szerint Kevin Feige, Louis D’Esposito és Nate Moore címzett. A trió a forgatás leállításáról és Wright sérüléséről fogalmaz a levélben, és mint kiderült belőle, Wright “kritikus válltörést és súlyos mellékhatásokkal járó agyrázkódást szenvedett”.

Wright állítólag egy kaszkadőrmutatvány során sérült meg. A Disney és a producerek korábban kisebbnek gondolták a sérülést, de az elmúlt időben kiderült, hogy sokkal súlyosabb sérülést szenvedett el a film egyik főszereplője. “Fájdalmas folyamat volt, Letitia pedig otthon lábadozik az orvosai és a családja támogatásával”.

Wright és a csapat 2022 januárjában tér vissza a munkába, akkor fogják rögzíteni a maradék jelenetet a folytatásból. A források szerint Wright videóüzenetet is küldött a stábnak és a stábnak, amelyben megköszöni a támogatást.

Közvetlenül azelőtt, hogy beszüntették a forgatást, a stáb folytatta a munkát a Georgia állambeli atlantai filmstúdióban, ahol Ryan Coogler rendező minden jelenetet rögzített, amiben Wright, azaz Shuri nem szerepel. Chadwick Boseman tragikus halála után Shuri nagyobb szerepet kap a folytatásban, a forgatás lehetetlenné vált Wright sérülése után, ezért le kellett állítani a munkát, amíg felépül a színésznő.

A Disney 2022. július 8-án szerette volna bemutatni a filmet, de november közepén jött csúsztatásokkal a film 2022. november 11-ére került a naptárban. Nemcsak a Fekete Párduc 2. forgatását sújtja gond, néhány napja arról kaptunk hírt, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmnél is jelentős pótforgatást rendeltek el. Kezdjük azt hinni, hogy a csúsztatások kiváltó oka nem a COVID, hanem a forgatáson jelentkező problémák a felelősek a Marvel Moziverzum 4. fázis teljes eltolásáért.

Shuri
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...