Főoldal Filmek Le kellett állítani a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! forgatását, mivel Letitia Wright továbbra is lábadozik a forgatáson szerzett sérüléséből
Filmek

Le kellett állítani a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! forgatását, mivel Letitia Wright továbbra is lábadozik a forgatáson szerzett sérüléséből

A főszereplő sérülése miatt le kell állítani a Fekete Párduc 2. forgatását.

617
Shuri

Letitia Wright továbbra is Londonban lábadozik, miután megsérült a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! forgatásán. Még augusztus végén kaptunk hírt, hogy az egyik kaszkadőrmutatványban megsérült a színésznő, de a forgatást nem állították le. Ryan Coogler rendező azóta a lehető összes olyan jelenetet filmre vette, amiben Wright nem szerepel, de a Marvel Studios kénytelen volt ideiglenesen leállítani a produkciót, mert a sérülés mégis komolyabb lehetett a korábbi beszámolókkal ellentétben.

A The Hollywood Reporter jelentéséből kiderült, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! forgatását ideiglenesen leállították, miután a főszereplőt alakító Letitia Wright még augusztusban megsérült a forgatáson, és nem épült fel. A baleset Bostonban történt egy kaszkadőrállvány fényképezése során, és akkor a Marvel Studios pedig kiadott közleményben még tagadták, hogy a baleset bármilyen hatással lesz a produkcióra.

A legújabb sajtóértesülések szerint Wright Londonban lábadozik, ebből fakadóan nélküle és Shuri jelenetei nélkül dolgoznak a folytatáson. Bár a kamerák nem kapcsolták ki, továbbra is forognak Atlantában, azonban a lap forrásai kénytelenek lesznek szünetet beiktatni, hogy Wright sérülése miatt “újratervezzék” a forgatást. A tervek szerint a munkát így csak a jövő év elején folytatják.

Shuri

Szerencsére Ryan Coogler rendezőnek sikerült mindent leforgatnia, amit csak lehetett Wright jelenléte nélkül. Ez azonban csak ideig-óráig tartott, nem úszták meg, hogy megnyomják azt a nagy piros gombot, amivel leállítják a forgatást, és egy hosszabb szünetre küldik a stábtagokat.

“Letitia szeptember óta Londonban lábadozik a Fekete Párduc 2 forgatásán szerzett sérüléseiből, és alig várja, hogy 2022 elején visszatérhessen a munkába” – nyilatkozta a lapnak a színésznő képviselője. “Letitia arra kér mindenkit, hogy imádkozzatok érte”.

Egyelőre nem tudni, hogy ez a szünet milyen hatással lesz a premierre, amit korábban 2022 nyarára tűztek ki, majd néhány héttel korábban a Marvel Moziverzum teljes 4. fázis időpontját eltolták, köztük például a Fekete Párduc 2. rész bemutatóját is. Ha minden jól megy, akkor 2022. november 11-én érkezik a folytatás.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.