Főoldal Filmek Letitia Wright közösségi oldalán tagadta a vádakat, miszerint oltásellenes nézeteit terjesztette a Fekete Párduc 2. forgatásán
Filmek

Letitia Wright közösségi oldalán tagadta a vádakat, miszerint oltásellenes nézeteit terjesztette a Fekete Párduc 2. forgatásán

Cáfolta ugyan, de nem tért ki a védőoltásokra a bejegyzésében.

568
Shuri

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! színésznője reagált az előző héten megjelent vádakra, miszerint a nyáron elkezdődött atlantai forgatáson újfent oltásellenes nézeteinek adott hangot a stábtagok között, s ezt sokan nem nézték jó szemmel. Wright azt hangoztatta, hogy mennyire nem hatékonyak a vakcinák. A Marvel Studios nem reagált a hírre eddig, tegnap azonban Letitia Wright nyilvános posztban tagadott mindent.

Shuri

Október elején arról számoltak be a külföldi lapok, hogy Shuri szerepében visszatérő Letitia Wright a Fekete Párduc 2. rész forgatása nagy hangot adott és többször is kifejezte ellenvéleményét a COVID-19 vakcinával kapcsolatban. A színésznőről megjelent vádak különös egybeesést mutatnak a Disney nemrégiben bevezetett „karszalagos rendszerével”. Még ebben a hónapban életbe lép egy új protokoll a stúdiónál, és egy karszalaggal fogják megkülönböztetni azokat a stábtagokat, akik beoltatták magukat. Úgy tűnik, hogy ez a megoldás nem nyerte el a színésznő tetszését, aki ezért kifejezte érzéseit a vakcinákkal kapcsolatban.

Nem ez volt az első alkalom, amikor kritizálta az oltást. Tavaly már tűz alá került, amikor egy transzfóbia COVID-19 összeesküvésről szóló videót osztott meg Twitteren. A színésznő eddig nem reagált a róla szóló hírekre, tegnap azonban Instagramon közzétett egy bejegyzést, amiben tagadta a THR állítását, csak éppen arra nem tért ki, amivel megvádolták, magára a vakcinára.

Elszomorít, hogy foglalkoznom kell a The Hollywood Reporter által 2021. október 6-án közzétett jelentésével. A jelentés a Fekete Párduc 2. forgatásán tanúsított viselkedésemről szólt. Őszintén állítom, hogy teljesen abszurd volt. Bárki, aki ismer engem vagy dolgozott velem, tudja, hogy hihetetlenül keményen dolgozom a szakmámban és a fő célom mindig az, hogy olyan munkát végezzek, ami hatásos és inspiráló. Ez volt és ez lesz a jövőben is az egyetlen célom.

Wright teljes válaszát megtaláljátok a közösségi felületén közzétett kép alatt, de érdemes megjegyezni, hogy semmit nem mond az oltásellenes nézetéről, de még a követőit sem bátorítja az oltásra, még csak említést sem tesz rá. Emiatt pedig többen is kételkednek Wright szavában.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! bemutatóját 2022. július 8-ára tűzték.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.