Wide Screen
Image default
Játékok

Újjáéledhet a Mario & Luigi sorozat

A Nintendo friss védjegyet nyújtott be a szabadalmi hivatalba.

A Mario & Luigi sorozat pályafutása épp tavaly októberben pecsételődött meg, amikor is a sorozat fejlesztéséért felelős AlphaDream becsődölt. A stúdió bezárásának legfőbb oka anyagi természetű volt (sokba került a fenntartásuk, ámde kevés hasznot hoztak). A világszerte ismert páros RPG-be oltott kalandjaiból 2003 óta öt rész jelent meg, legutóbb 2015-ben.

A Mario & Luigi franchise azonban talán nem lett végleg az enyészeté. A Nintendo ugyanis egy friss védjegyet jegyeztetett be Dél-Amerikában egy szabadalmi hivatalban. A leírásban a mobil platformok is szerepelnek, így az egyik spekuláció az, hogy talán itt születhet újjá a sorozat, nem pedig Switchen. Mások pedig azt gondolják, hogy csak a lehetőséget szeretné elvenni a japán cég, hogy bárki más ügyeskedni próbáljon a termékével (habár ez a jól ismert univerzum két neves szereplőjével eleve elég nehéz feladat volna). A Nintendo rajongók minden bizonnyal inkább az első teória megvalósulását fogadnák jó szívvel.

Még több a témában...

Megjelenési dátumot kapott a Those Who Remain

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Two Point Hospital

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon