Főoldal Filmek Újabb főkarakter térhet vissza a Star Wars: The Rise of Skywalker részben
Filmek

Újabb főkarakter térhet vissza a Star Wars: The Rise of Skywalker részben

A Star Wars: The Rise of Skywalker teasere megerősítette, hogy Palpatine uralkodó visszatér, azonban lehet, hogy egy másik karaktert is visszahoznak.

750
Star Wars

A Star Wars: The Rise of Skywalker teasere megerősítette, hogy Palpatine uralkodó visszatér, azonban lehet, hogy egy másik karaktert is visszahoznak.

Annak ellenére, hogy a Star Wars Celebration alatt bemutatták a IX. rész első teaser előzetesét, még mindig nem tudjuk, hogyan fog végződni a Skywalker-saga története, csak azt derült ki a The Rise of Skywalker előzeteséből, hogy Palpatine uralkodó (Ian McDiarmid) valamilyen formában feltámad. Azonban most egy hiteles forrás arról számolt be, hogy a franchise egy másik főkarakterét is visszahozhatja J.J. Abrams rendező a trilógiák befejező részében.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A forrás arról beszélt, hogy a folytatás egyik jelenetében Kylo Ren (Adam Driver) nagyapja Darth Vader sisakjához beszél – ahogy láttuk Az ébredő Erőben is -, majd később megjelenik előtte Luke Skywalker (Mark Hamill) hologramként. A jelenetben később Han Solo (Harrison Ford) is feltűnik. A beszámolóból pontosan nem derült ki, hogy mi zajlik az adott jelenetben, azonban mintha a jelenetben Han megbocsátott volna fiának, amiért megölte a VII. részben. A Making Star Wars webhely figyelmeztet arra is, hogy nem kell kőbe vésni a pletykákat, elképzelhető, hogy a végső filmre a dolgok sokat változnak majd, mint ahogy a film befejezését is forgatás közben változtatták meg, úgy akár ezen is módosíthatnak.

A Star Wars: The Rise of Skywalker bemutatója december 19-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws df4e5958 a919 4fcc af64 20139cad699d 240721 070824
Sorozatok

Ezt érdemes tudni Az akolitus végén felbukkant Darth Plagueis kapcsán

Hallottad-e, hogyan járt a nagy Darth Plagueis, a bölcs?

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

George Lucas is ad tanácsokat a Star Wars: Új Jedi Rend rendezőjének

Rey az új Jedi Akadémia létrehozásán fáradozik majd.