Wide Screen
Image default
Filmek

Újabb főkarakter térhet vissza a Star Wars: The Rise of Skywalker részben

A Star Wars: The Rise of Skywalker teasere megerősítette, hogy Palpatine uralkodó visszatér, azonban lehet, hogy egy másik karaktert is visszahoznak.

A Star Wars: The Rise of Skywalker teasere megerősítette, hogy Palpatine uralkodó visszatér, azonban lehet, hogy egy másik karaktert is visszahoznak.

Annak ellenére, hogy a Star Wars Celebration alatt bemutatták a IX. rész első teaser előzetesét, még mindig nem tudjuk, hogyan fog végződni a Skywalker-saga története, csak azt derült ki a The Rise of Skywalker előzeteséből, hogy Palpatine uralkodó (Ian McDiarmid) valamilyen formában feltámad. Azonban most egy hiteles forrás arról számolt be, hogy a franchise egy másik főkarakterét is visszahozhatja J.J. Abrams rendező a trilógiák befejező részében.

A forrás arról beszélt, hogy a folytatás egyik jelenetében Kylo Ren (Adam Driver) nagyapja Darth Vader sisakjához beszél – ahogy láttuk Az ébredő Erőben is -, majd később megjelenik előtte Luke Skywalker (Mark Hamill) hologramként. A jelenetben később Han Solo (Harrison Ford) is feltűnik. A beszámolóból pontosan nem derült ki, hogy mi zajlik az adott jelenetben, azonban mintha a jelenetben Han megbocsátott volna fiának, amiért megölte a VII. részben. A Making Star Wars webhely figyelmeztet arra is, hogy nem kell kőbe vésni a pletykákat, elképzelhető, hogy a végső filmre a dolgok sokat változnak majd, mint ahogy a film befejezését is forgatás közben változtatták meg, úgy akár ezen is módosíthatnak.

A Star Wars: The Rise of Skywalker bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Daisy Ridley válaszolt arra a kérdésre, látjuk-e még Rey szerepében a jövőben

Kévés Bence Mihály

Daisy Ridley elmesélte, hogy Az ébredő Erő korai tervében még Kenobi is lehetett volna

Kévés Bence Mihály

Megmutatták közelebbről is Rey új, arany pengéjű fénykardját a Skywalker korából

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat