Rey

A The Rise of Skywalker forgatása közben megváltoztatták a befejezést

Daisy Ridley egy interjúban elárulta, hogy forgatás közben megváltoztatták a Star Wars: The Rise of Skywalker befejezését.

Daisy Ridley egy interjúban elárulta, hogy forgatás közben megváltoztatták a Star Wars: The Rise of Skywalker befejezését.

Nem teljesen ismeretlen a nagy költségvetésű filmek gyártása közben, hogy egy jelenetet, a befejezést, vagy akár a teljes záróakkordot átírják. Végül is, a forgatókönyv még nem garancia a film cselekményére, menet közben vagy akár az utómunkák alatt, de gyakori a pótforgatások alatt is teljesen újraforgatni részeket, mert csak menet közben jönnek elő a részletek, s ilyenkor igyekeznek minél tökéletesebb alkotást készíteni. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy egy évtizedek óta tartó franchiset készülnek lezárni, ezért a döntésen egyáltalán nem kell meglepődni most. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Úgy tűnik, hogy J.J. Abrams rendező is hasonlóan tett, mikor elvállalta a IX. rész forgatását, hiszen a hétvégi Star Wars Celebration után Daisy Ridley egy interjúban elárulta, hogy a forgatás közben megváltoztatták a Skywalker-saga befejezését.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Daisy Ridley”]J.J. mesélt nekem [a befejezésről], és azután elolvastam a forgatókönyvet, majd egyfajta változás történt. A befejezés mindvégig egészen hasonló volt, de azután beletettek néhány új dolgot. Azt hiszem, hogy kicsit más ritmust ad a filmnek, de félelmetes. Szép dolog átélni ezeket a filmkészítővel. Nem tudhatjuk előre, hogyan fog kinézni a végén, de mi megtettük a dolgot a kamerák ezen oldalán, csak azt nem tudjuk, hogy ebből mi fog kijönni. Akárcsak mindenki más, én is nagyon izgatott vagyok, hogy lássam.[/penci_blockquote]

Nem tudtuk meg, hogy J.J. Abrams és Chris Terrior társíró milyen befejezést szánt eredetileg a The Rise of Skywalker résznek, miközben George Lucas is tanácsot adott a rendezőnek a munkák előtt. Elképzelhető, hogy a IX. résznek több alternatív befejezése is született, hiszen Abrams visszatérése előtt Colin Trevorrow és Derek Connolly dolgozott a filmen, miután azonban Kathleen Kennedy nem volt megelégedve az addigi munkával, s kirúgta Trevorrowot és Abramsnek adta a rendezés jogát.

Tudva azt, hogy a film közel sincs végleges állapotban, még csak most fejeződtek be a forgatások, meglepődnénk, ha az elkövetkező hónapokban nem lennének pótforgatások, ahol akár több jelenetet is megváltoztathatnak.

Total
866
Shares
Previous Article
J.J. Abrams

J.J. Abrams többet fog elárulni Rey szüleiről a IX. részben

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

J.J. Abrams provokatívnak nevezte a Star Wars: The Rise of Skywalker címét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!