Új Transformerekről hullt le a lepel

SzállinSzállingóznak a hírek az új Transformers filmről. Most épp a széria egy ikonikus alakjának új gépét mutatta be Twitteren a rendező. Talán egy másik robot „álcája” is kikerült a net?

Szállingóznak a hírek az új Transformers filmről. Most épp a széria egy ikonikus alakjának új gépét mutatta be Twitteren a rendező. Talán egy másik robot „álcája” is kikerült a net?

Múlt héten a film gonosztevőjét mutatták be, jelentették be, hogy Megatron visszatér a folytatásra. Most a folytatásban egy olyan kedvencről rántották le a leplet, akit talán mindenki ismer és kedvel a sorozatban. A sárga verdát nem lehet eltéveszteni, egyből Űrdongó, alias Bumblebee ugrik be. Az új Chevrolet Camaro pofásan néz ki, amit természetesen külön a film kedvéért gyártottak le. A felturbózott Chevi sokkal sportosabb, dögösebb, mint az elődei voltak. Ha már új autót kapott Űrdongó, akkor vélhetően maga a Transformer is pofásabb, robusztusabb lesz az ötödik részben.

A Transformers 5 2017. június 23-án érkezik a mozikba, és a rákövetkező évben pedig jön az egyedülálló Bumblebee spinoff film.

Érkezett egy másik kép is, melyen Hound látható – elvileg -, bár ezt senki sem erősítette még meg. Várjuk a bejelentést, hogy valóban Hound új teherautóját fényképzeték-e le, amivel a folytatásban találkozhatunk majd.

Total
0
Shares
Previous Article

Talán ennyi volt a Tini nindzsa teknőcök szériának

Next Article

Még ütősebb videók érkeztek a Halálos iramban 8 forgatásáról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!