Wide Screen
Image default
Filmek

Egy kicsit Michael Bay stílusban készül az ŰrDongó folytatása

Az ŰrDongó producere szerint a folytatásban egy picit találkozhatunk majd Michael Bay stílusával is, de tesszük fel a kérdést, miért van erre szükség?

Az ŰrDongó producere szerint a folytatásban egy picit találkozhatunk majd Michael Bay stílusával is, de tesszük fel a kérdést, miért van erre szükség?

Nem túlzás kijelenteni, hogy minden idők legjobb Transformers-filmjét mutatták be tavaly év végén, még ha az ŰrDongó nem is hozott akkora nyereséget, mint Michael Bay által szállított részek, de kritikák tekintetében messze felülmúlt minden előző részt. Ezzel szemben a Paramount Pictures most azon tűnődik, hogy mit csináltak rosszul, s az ŰrDongó miért csak 459 millió dollárt forgalmazott, szemben az Aquamannel, amit szintén a karácsonyi időszakban mutattak be a mozikban.

Tegnap hideg zuhanyként jött a hír, miszerint párhuzamosan dolgoznak a Transformers: Az utolsó lovag folytatásán az ŰrDongó második részével. A legújabb hírek szerint a Paramount megtalálta a megoldást a keresett kérdésre, és a folytatásban megpróbálják megtalálni a közös egyensúlyt a szív és a történet elmesélés között, tehát a sztori mellett fontos szerepet játszik majd a Michael Bay-effekt, a túldramatizált akciójelenetek.

Tudom, hogy a következő Transformers, egyébként is megkíséreljük, hogy az ŰrDongó és a Michael Bay filmek fúziója legyen. Egy kicsit több Michael Bay. Egy kicsivel szerethetőbb karaktereket, akikbe beleszerethetnek.

Egy dolog, amit meg akarok csinálni – és remélem, hogy kihozzuk belőle– az, amit megcsináltunk az ŰrDongóval, mert annyira aranyos és annyira hozzáférhető ő, de nem tud beszélni. Azt hiszem, minél emberibbé tesszük ezeket a karaktereket, annál több ember fogja szeretni őket.

Lorenzo di Bonaventura

A producer azt is megerősítette, hogy a folytatás középpontjában Optimus Fővezér és ŰrDongó karakterei állnak majd, azonban ez akár a végét is jelentheti az önálló részeknek, melyek történetében elsősorban nem az Autobotok és Álcák közötti harc lesz a hangsúly. Mondanunk sem kell, hogy az ŰrDongó után mennyire csalódottak lennénk, ha veszni hagynák az irányt, s visszatérnénk a szív nélküli és vizuális orgiákhoz.

Még több a témában...

2022 nyarán érkezik a következő Transformers-film

Vigh Martin

A Toy Story 4 rendezője animációs Transformers-filmet készít

Vigh Martin

A Paramount egyszerre két új Transformers-filmen is dolgozik, az egyik az ŰrDongó folytatása lehet

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat