Wide Screen
Image default
Filmek

A Paramount a Transformers: Az utolsó lovag folytatásán dolgozik

A Tranformers: Az utolsó lovag minden tekintetben kudarcnak számított, de a stúdió már a folytatásán dolgozik.

Annak ellenére, hogy Lorenzo Di Bonaventura producer az ŰrDongóval kapcsolatban elárulta, hogy hivatalosan is rebootot kap a Transformers franchise, most megtudtuk, hogy a Paramount Pictures stúdió a 2017-es Transformers: Az utolsó lovag folytatásán dolgozik, tehát érkezik a hatodik rész a filmszériához. Zavarba ejtő a hír, különösen azért, mert bíztunk benne, hogy a spin-off sikere után búcsút inthetünk a Michael Bay érának.

Két projekten dolgozunk már, mindkét film forgatókönyve már tervezés alatt. Az egyik a Transformers: Az utolsó lovag eseményeit követő főcsaládhoz tartozik, míg a másik egy folytatás az ŰrDongóhoz. Tehát olyan filmekre gondolunk, ahol Optimus Fővezér és ŰrDongó haverok lesznek, ahol Optimus és ŰrDongó a filmek főszereplői… az emberek hogyan vesznek részt az ő drámájukban. Először is, a méretbeli különbség van az ember és közöttük… Ez egy aggasztó pont.

Lorenzo di Bonaventura,

Rendkívül furcsán hangzik az ötlet, és felettébb aggasztó, hogy a stúdió tovább szeretné vinni a Michael Bay által kitaposott ösvényt, szemben a korábbi nyilatkozatokkal, hogy újraindítják a franchiset, és az ŰrDongó folytatásában Optimus Fővezér is szerepet kap. Persze ez még nem zárja ki, hogy Optimus ne szerepeljen az ŰrDongó második részében, de rendkívül érdekes a stúdió szemlélete. Csak idegesebbek leszünk, ha belegondolunk a két filmbe, amiből egyik a múltban, a másik a jelenben játszódik, majd ezeket valahogy össze szeretnék kapcsolni, különösen, ha a Marvel Moziverzum mintájára a stúdió egy úgy nevezett „megosztott” univerzumot szeretne létrehozni.

Még inkább meglepő, hogy a Paramount továbbra is Az utolsó lovag folytatásán dolgozik, ami csak 605 millió dollárt zsebelt be szerte a világban, s ezzel minden idők legkevesebb bevételét termelt alkotása volt a stúdiónak, szemben a korábbi részekkel, melyek az 1 milliárd dollárt is átlépték.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor fogják bemutatni ezeket az új Transformers-filmeket, de várhatóan 2021-ben érkezhet a következő alakváltós robotos rész.

Még több a témában...

Késik a Bumblebee spin-off, de legalább tudjuk, miről fog szólni

Kévés Bence Mihály

Barikád visszatérése, és a hét Transformers 5 hírei együtt

Kévés Bence Mihály

Eldobod az agyad a legújabb Transformers: Az utolsó lovag előzetestől?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább