Wide Screen
Image default
Filmek

ŰrDongó egy másik főszereplővel tér vissza a folytatásban

Habár az ŰrDongó nem hozott akkora bevételt, mint a korábbi Transformers-filmek, de ez nem vette kedvét a stúdiónak, ami berendelte hozzá a folytatást.

Az ŰrDongó masszív 400 millió dollárral zárt eddig a piacon, 113,9 millió dollárt hozott az amerikai kontinensen, és 287,4 millió dollárral zárt a világ más országaiban, mindezt úgy, hogy Japánban még most fogják bemutatni a filmet, illetve Kínában is alig pár hete adják a mozik, ahol rögtön egy 130 milliós kezdést produkált, s ezzel a messze a legsikeresebb Transformers-film díját zsebelte be. Ennek ellenére, ha összehasonlítanánk a bevételt a korábbi évek Transformers-filmekével, akkor messze elmarad tőlük, azonban minőség szempontjából Travis Knight rendező alkotása lett a legjobb. És azt sem szabad elfelejteni, hogy a filmet az ünnepek alatt mutatták be, ahol olyan kihívója volt, mint a DC / Warner páros legsikeresebb képregényfilmje, az Aquaman.

A Deadline értesülései szerint a Paramount Pictures stúdió berendelte az ŰrDongó-film folytatását, ami valószínűleg többről fog már szólni, mint ŰrDongóról és barátairól, mert pletykák szerint Optimus Fővezér is komoly szerepet kap a következő részben. Erre már az első rész végén is kaptunk utalást, mikor láttunk naplementében a két karaktert közös jelenettel búcsúzni, miközben új kalandok nyomába eredtek.

Célkitűzéseink között szerepelt, hogy új családokkal gyarapítsuk a szériát, és ez sikerült. A későbbi piacok előtt nagy út áll, amik majd ezt a sikert továbbviszik.

Részben a mi kötelességünk volt, hogy visszahozzuk az embereket, akik hátat fordítottak a franchisenak vagy azt tapasztalták, hogy volt képes jól működni… Keressünk az utunkat. Az volt a szándékunk, hogy örömet szerezzünk a rajongóknak, de az új közönségnek is megfeleljünk.

Lorenzo Di Bonaventura

Az ŰrDongót nem lehet nem szeretni, hiszen Michael Bay rendező alkotásaival szemben, itt most ennél a résznél kaptunk egy remek történetet, a karaktereket is jól kidolgozták, az akciójelenetek hűek maradtak a franchise korábbi részeihez, de nosztalgiában is volt részünk, hiszen visszatértek a Transformerek G1-es változatához, és ami a legfontosabb, hogy volt szíve az alkotásnak.

ŰrDongó

Még több a témában...

Elképesztően ütős lett a Bumblebee első trailere

Kévés Bence Mihály

Optimus Fővezér is benne lesz az Űrdongó-filmben

Kévés Bence Mihály

A Transformers 5 megkapta a címét: The Last Knight néven érkezik

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább