ŰrDongó

ŰrDongó egy másik főszereplővel tér vissza a folytatásban

Habár az ŰrDongó nem hozott akkora bevételt, mint a korábbi Transformers-filmek, de ez nem vette kedvét a stúdiónak, ami berendelte hozzá a folytatást.

Habár az ŰrDongó nem hozott akkora bevételt, mint a korábbi Transformers-filmek, de ez nem vette kedvét a stúdiónak, ami berendelte hozzá a folytatást.

Az ŰrDongó masszív 400 millió dollárral zárt eddig a piacon, 113,9 millió dollárt hozott az amerikai kontinensen, és 287,4 millió dollárral zárt a világ más országaiban, mindezt úgy, hogy Japánban még most fogják bemutatni a filmet, illetve Kínában is alig pár hete adják a mozik, ahol rögtön egy 130 milliós kezdést produkált, s ezzel a messze a legsikeresebb Transformers-film díját zsebelte be. Ennek ellenére, ha összehasonlítanánk a bevételt a korábbi évek Transformers-filmekével, akkor messze elmarad tőlük, azonban minőség szempontjából Travis Knight rendező alkotása lett a legjobb. És azt sem szabad elfelejteni, hogy a filmet az ünnepek alatt mutatták be, ahol olyan kihívója volt, mint a DC / Warner páros legsikeresebb képregényfilmje, az Aquaman. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Deadline értesülései szerint a Paramount Pictures stúdió berendelte az ŰrDongó-film folytatását, ami valószínűleg többről fog már szólni, mint ŰrDongóról és barátairól, mert pletykák szerint Optimus Fővezér is komoly szerepet kap a következő részben. Erre már az első rész végén is kaptunk utalást, mikor láttunk naplementében a két karaktert közös jelenettel búcsúzni, miközben új kalandok nyomába eredtek.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Lorenzo Di Bonaventura”]Célkitűzéseink között szerepelt, hogy új családokkal gyarapítsuk a szériát, és ez sikerült. A későbbi piacok előtt nagy út áll, amik majd ezt a sikert továbbviszik.

Részben a mi kötelességünk volt, hogy visszahozzuk az embereket, akik hátat fordítottak a franchisenak vagy azt tapasztalták, hogy volt képes jól működni… Keressünk az utunkat. Az volt a szándékunk, hogy örömet szerezzünk a rajongóknak, de az új közönségnek is megfeleljünk.[/penci_blockquote]

Az ŰrDongót nem lehet nem szeretni, hiszen Michael Bay rendező alkotásaival szemben, itt most ennél a résznél kaptunk egy remek történetet, a karaktereket is jól kidolgozták, az akciójelenetek hűek maradtak a franchise korábbi részeihez, de nosztalgiában is volt részünk, hiszen visszatértek a Transformerek G1-es változatához, és ami a legfontosabb, hogy volt szíve az alkotásnak.

ŰrDongó

Total
1
Shares
Previous Article

Miss Potts ilyen menő szerkót kap a Bosszúállók: Végjátékra?

Next Article
Bosszúállók

A Bosszúállók: Végjáték akciófigurája újabb visszatérőt erősített meg

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!