Főoldal Filmek 2022 nyarán érkezik a következő Transformers-film
Filmek

2022 nyarán érkezik a következő Transformers-film

Két filmből fog kikerülni a befutó.

510
Transformers

Két filmből fog kikerülni a befutó.

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy a Paramount továbbra sem tett le a Transformers-franchise bővítéséről, érkezik egy új animációs film a Toy Story 4 rendezőjével, Josh Cooleyval a fedélzeten, emellett pedig további élőszereplős produkciók is szerepelnek a tervek között. Nemrégiben pedig több külföldi forrás arról számolt be, hogy az első ilyen jellegű alkotás két év múlva, egészen pontosan 2022 júniusában debütálhat a mozikban. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy melyik film lesz a befutó, hiszen a stúdió több forgatókönyvet is fejleszt egy időben. Ezek közül kettővel kapcsolatban vannak pontosabb információink, az egyiket James Vanderblit (Zodiákus, A csodálatos Pókember), míg a másikat Joby Harold (Artúr király- A kard legendája) jegyzi.

Utóbbi projektjéről azt is tudjuk, hogy az ŰrDongó-film univerzumában fog játszódni, ám azt egyelőre nem közölték, hogy konkrét folytatás, vagy egyfajta spin-off lesz. Vanderblit pedig egy Beast Wars-filmen dolgozik, amely olyan robotokat fog a középpontba állítani, akik nem járművekké, hanem állatokká változnak.

Az továbbra is biztosnak látszik, hogy az előbb említett animációs film fog leghamarabb érkezni, ennek oka pedig a koronavírus-helyzet, hiszen jelen állapotban egy animációs produkció munkálatai jóval inkább kivitelezhetőek. Az írószoba azonban továbbra is töretlenül dolgozik az előszereplős filmek kidolgozásán.

Transformers-filmet tehát legközelebb 2022. június 24-én láthatunk.

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Transformers One
BREAKINGElőzetesek

Befutott a Transformers One első előzetese

Optimusz, Megatron, Űrdongó és Elita-1 nekivágnak az ismeretlennek.