Főoldal Filmek 2022 nyarán érkezik a következő Transformers-film
Filmek

2022 nyarán érkezik a következő Transformers-film

Két filmből fog kikerülni a befutó.

764
Transformers

Két filmből fog kikerülni a befutó.

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy a Paramount továbbra sem tett le a Transformers-franchise bővítéséről, érkezik egy új animációs film a Toy Story 4 rendezőjével, Josh Cooleyval a fedélzeten, emellett pedig további élőszereplős produkciók is szerepelnek a tervek között. Nemrégiben pedig több külföldi forrás arról számolt be, hogy az első ilyen jellegű alkotás két év múlva, egészen pontosan 2022 júniusában debütálhat a mozikban. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy melyik film lesz a befutó, hiszen a stúdió több forgatókönyvet is fejleszt egy időben. Ezek közül kettővel kapcsolatban vannak pontosabb információink, az egyiket James Vanderblit (Zodiákus, A csodálatos Pókember), míg a másikat Joby Harold (Artúr király- A kard legendája) jegyzi.

Utóbbi projektjéről azt is tudjuk, hogy az ŰrDongó-film univerzumában fog játszódni, ám azt egyelőre nem közölték, hogy konkrét folytatás, vagy egyfajta spin-off lesz. Vanderblit pedig egy Beast Wars-filmen dolgozik, amely olyan robotokat fog a középpontba állítani, akik nem járművekké, hanem állatokká változnak.

Optimus Prime Transformers The Last Knight Wallpaper mini

Az továbbra is biztosnak látszik, hogy az előbb említett animációs film fog leghamarabb érkezni, ennek oka pedig a koronavírus-helyzet, hiszen jelen állapotban egy animációs produkció munkálatai jóval inkább kivitelezhetőek. Az írószoba azonban továbbra is töretlenül dolgozik az előszereplős filmek kidolgozásán.

Transformers-filmet tehát legközelebb 2022. június 24-én láthatunk.

Szerző
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Paramount
Filmek

Egyesül a Skydance Media és a Paramount

Elkelt a Paramount, végül nem a Sony lett a befutó.

Transformers: A fenevadak kora
Filmek

A Jurassic World-filmek írója felelhet a Transformers/G.I. Joe crossoverért

Lassan alakul az elit katonák és az Autobotok szövetsége.