Transformers

A Toy Story 4 rendezője animációs Transformers-filmet készít

Az Oscar-díjas Josh Cooley animációs Transformers -filmet készíthet.

Az Oscar-díjas Josh Cooley animációs Transformers-filmet készíthet.

A Paramount továbbra sem mondott le a Transformers-univerzumról, ennek megfelelően folyamatosan érkeznek a hírek az újabb és újabb projektekkel kapcsolatban. Most egy készülő animációs filmről hoztak nyilvánosságra információkat, ezekből pedig kiderült, hogy a Toy Story 4 rendezője, Josh Cooley fogja felügyelni a készülő alkotás munkálatait. A forgatókönyvért pedig A Hangya és a Darázst is jegyző Andrew Barrer és Gabriel Ferrari fognak felelni, akik a legfrissebb információk szerint már évek óta dolgoznak a szkripten.

A cselekmény részleteit egyelőre természetesen homály fedi, ám úgy tűnik, hogy a történet egy párhuzamos univerzumban fog játszódni, illetve Optimus és Megatron kapcsolatára, a köztük lévő ellentétre fog koncentrálni.

Transformers

Több forrás is említi egyébiránt, hogy valószínűleg azért kaphatott ennyire gyorsan zöld utat a film, mert a Paramount a többi nagy stúdióhoz hasonlóan elkezdte felülvizsgálni a következő néhány évre vonatkozó tervezetet. Egy animációs film munkálatai ugyanis jóval inkább kivitelezhetőek a jelenlegi helyzetben, ugyanis több olyan munkafázis van, amit távolságtartás mellett, sőt akár otthonról is lehet végezni. A cég ettől függetlenül nem tett le a franchise további bővítéséről sem, több előszereplős produkció áll jelenleg is fejlesztés alatt, ám minden bizonnyal jelen animációs filmet láthatjuk majd a leghamarabb.

Ti mit gondoltok a koncepcióról?

Total
275
Shares
Previous Article
Harrison Ford

Nyomozás indult Harrison Ford ellen egy veszélyes repülőgép manőver miatt

Next Article
Olivia Munn

Olivia Munn visszaemlékezett Bryan Singer furcsa viselkedésére az X-Men: Apokalipszis forgatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!