Főoldal Filmek Ez a nagy bejelentés, hogy Megatron visszatér a Transformers 5-ben?
Filmek

Ez a nagy bejelentés, hogy Megatron visszatér a Transformers 5-ben?

Michael Bay rendező osztott meg a közösségi oldalon egy teaser videót a Transformers 5-ről, melyben bejelenti, hogy Megatron visszatér a folytatásra.

163
transfmers-1680-1050-wallpaper

Michael Bay rendező osztott meg a közösségi oldalon egy teaser videót a Transformers 5-ről, melyben bejelenti, hogy Megatron visszatér a folytatásra.

Mint ahogy már arról korábban is írtunk, a Transformers: The Last Knight forgatása elkezdődött Kubában. Múlt héten kaptunk egy trükkös kis videót a rendezőtől, melyben Morzekóddal volt elrejtve egy üzenet. A Memorial Day hétvégén ezt a kódot megfejtette, s egyből több ötlettel is előállt. Ezeket itt olvashatjátok. Örültünk volna neki, ha egy is bejön ezekből, de óriási zakót kaptunk, és persze az egész világ. Erre senki sem számított szerintem.

Nem csak mi, rengetegen örültek volna, ha a „something wicked this way comes” azt jelentette volna, hogy Shia LaBeouf visszatér a folytatásban, mint Sam Witwicky. Azért is volt okunk a reményre, mert nem sokkal korábban Josh Duhamelt is visszahozták a régi trilógiából. Miért pont nem a legjobb karaktert hoznák most vissza, gondolta a világ. Csalódnunk kellett, mikor este leleplezték a rejtélyes üzenet tartalmát.

Mind a két fél, maga Michael Bay és Megatron – már ha lehet őt is egyenlő félként kezelni – Twitter, illetve Instagram fiókján fedte fel a nagy kérdést, ki tér vissza a folytatásra. És igen, Megatron! Na, ezt ki gondolta volna? Mi biztos, hogy nem erre számítottunk… Azt hittük, hogy óriási visszatérő lesz, erre csak Megatron?!

It’s starting. This week production. Megatron is back. #transformers #decepticons#

Michael Bay (@michaelbay) által közzétett videó,

Kezdődik. Indul a héten a filmezés. Megatron visszatért.

Bővebb tájékoztatást nem kaptunk, hogy milyen formában tér vissza az Álcák ura, mindössze annyit, hogy lesz és kész. Gőzerővel készül már az ötödik rész, amihez nagy reményeket fűznek. A széria menetelése kezd megtörni, nem tudnak újat eladni a vásznon. S, ha a nagy bejelentést vesszük alapul most, megint van ok az aggodalomra.

A Paramount Pictures stúdió ki is tűzte a film premier dátumát, 2017. június 23-án kerül a mozikba a Transformers: The Last Knight.

Cuba! There’s a Robot in there.

Michael Bay (@michaelbay) által közzétett videó,

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...

WGA
Filmek

Csütörtökön hivatalosan is véget ér a hollywoodi írósztrájk

Az írósztrájk holnap véget ér, miután megszavazták a vasárnap elfogadott pontokat.