x
Close


Közelgő események

Filmek

Egy nagy visszatérője már van a Transformers 5-nek

Josh Duhamel megerősítette, hogy visszatér, mint Lieutenant Colonel Lennox a Transformers: The Last Knightban.

Egy nagy visszatérője már van a Transformers 5-nek
  • Publishedmájus 18, 2016

Josh Duhamel megerősítette, hogy visszatér, mint Lieutenant Colonel Lennox a Transformers: The Last Knightban.

Tegnap a Paramount Pictures és Hasbro közösen jelentette be, hogy az új Transformers film címe The Last Knight lesz. Most viszont egy új hír ütötte fel a fejét, hogy Josh Duhamel is visszatér az ötödik részben.

Twitter fiókján jelentette be a színész, hogy megtiszteltetésnek érzi, hogy Michael Bay felhívta, s megkérdezte, lenne-e kedve csatlakozni a stábhoz:

Lieutenant Colonel Lennox szolgálatra jelentkezik. Vágjunk bele! @michaelbay jó újra látni. Úgy emlékszem, hogy a nagy trailer az egyén, nem? Nagyon várjuk ezt.

Lennox a kezdetektől fogva részese volt a Transformersnek, először a 2007-es első részben tűnt fel, majd A bukottak bosszújában, illetve A Hold sötét oldalában is láthattuk. 2014-ben újraindult a sorozat, új színészekkel, abból viszont kimaradt már Lennox katona. Egészen eddig!

Még nem teljesen világos, hogy az eredeti trilógiából más is visszatér-e a Transformers filmekbe, gondolunk itt Shia LaBeoufra vagy Megan Foxra. Többen elkezdtek arról pletykálni, hogy az említett két híresség is visszatér a jövőben. Megan Foxtól igaz már a harmadik résztől búcsút intettünk, aki most teljes „mellbedobással” a Tini Nindzsa Teknőcök franchiset hajtja.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.