Hatalmas meglepetéssel készül a Transformers 5, Shia LaBeouf visszatér?

Megjelent egy videó, mely felhívja a figyelmünket, hogy május 31-én meglepetésben lesz részünk. Többen is arra gondolnak, ekkor jelentik be Shia LaBeouf visszatérését Sam Witwickykén.

A hónap elején kezdték meg felvenni a filmet Kubában Michael Bay dirigálása alatt. A Transformers: The Last Knight a franchise új része. Azt már tudjuk, hogy a Transformers: A kihalás kora című film sztárja, Mark Wahlberg visszatér Cade Yeagerként, illetve múlt héten azt is megerősítették a stúdiónál, hogy Josh Duhamelt is viszont láthatjuk, mint Lennox. Éjjel érkezett az újabb felhívás, hogy hamarosan, még a nagy holidayes időszak előtt egy újabb sztárt jelentenek be.

A hivatalos Transformers Twitter csatornán debütált egy titokzatos videó. A videót Morse kóddal titkosították, melynek mondanivalója a következő:

E, május 31-én jövök.

A videóhoz egy „Something wicked this way comes” üzenetet is tweeteltek, ami valójában Shia LaBeouf szereplőjét, Sam Witwickyt jelenthet, minden csak spekuláció! Fel lehet fogni egy játékként is a „Something Wicked” részt, ami teljesen passzol Sam Witwickyhez, továbbá a Morse üzenet hasonlít egy korábbi LaBeouf üzenetsorhoz is: „Bee, eljövök érted.” Ezek csak feltételezések, tehát az sem kizárt, hogy nem egymagában, hanem egy másik karakterrel tér vissza.

Nem sokkal azután, hogy Michael Bay bejelentette Josh Duhamel visszatérését, Tyrese Gibson közvetlen küldött egy videót a rendező és producer Baynek, melyben arra kérte, hogy Epps-t is hozza vissza a folytatásban. Michael Bay a közösségi falon konstatálta is a felkérést egy „gondolkozom” megjegyzéssel. Ergo, az éjjel megjelent kódolt üzenet akár ezt is jelentheti.

A Transformers: A kihalás kora végén Optimus egy üzenetet küldött szét a világűrben a Készítőknek. Elképzelhető az is, hogy ezt az üzentet az űrből vettük, ami válasz Optimus Fővezér üzenetére.

Vannak az Univerzumak rejtélyei, melyeket sosem szabad megfejteni. De az, hogy kik vagyunk, és miért vagyunk itt, nem tartozik ezek közzé. A válaszokat… magunkban hordozzuk. Én, Optimus Fővezér vagyok, és ezt üzenem a teremtőinknek: Hagyjátok békén a Föld bolygót! Mert megtalállak…

Minden megtörténhet május 31-én! Nem zárunk ki semmit, logikus lenne az Optimusnak célzó üzenet is, mert a film címe The Last Knight. Minden leírt gondolat feltételezés csak. Meg kell várnunk a jövőhét keddet, amikor hivatalosan is bejelentik a visszatérést, vagy az üzenet jelentését.

Total
0
Shares
Previous Article

Harry Potter: mért van olyan kevés griffendéles Harry évfolyamán

Next Article

Star Wars Celebration - Ütős Poszter

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!