Wide Screen
Image default
Filmek

Új logót kapott a Végtelen Háború. Változik a cím?

Már a sokadik logót láthatjuk a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásáról, vajon melyik lesz a befutó?

A Bosszúállók: Végtelen háború stábjának tagjait nemrégiben menő logóval ellátott szerelésben lehetett látni a forgatási képeken, és ez érdekes találgatásoknak adott táptalajt. Vajon tényleg eltűnik a Bosszúállók név a címből?

A korábban látott logókon az Avenegrs feliratból ismert A-betű szerepelt a War szócska közepén, és ennyi volt csak a csapat megjelenése a címben. A most villantott, alul látható logóban azonban ez is megváltozott, hiszen az ismert szimbólum most háttérbe került.

Persze ennyiből még nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket, de mindenesetre érdekes látni hogy mennyire kezd elveszni a címből a bosszúállók előtag. Lehet hogy a film mindössze Végtelen Háború címen jelenik meg, és a csapat neve nem is szerepel majd, mindössze csak a háttérben egy “A” betűként? Így hogy a film középpontjában már nem csak a korábbi címszereplők állnak, hanem a Galaxis Őrzői is tiszteletüket teszik, talán logikusnak tűnhet a teória.

Ti mit gondoltok? Maradjon a címben a Bosszúállók? Vagy jobb lenne nélküle a Végtelen Háború?

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Súlyosabb a Végtelen háború kimenete, mint azt gondoltuk

Kévés Bence Mihály

Russoék időben bemutatják a Végtelen háború előzetesét

Kévés Bence Mihály

Zabáljuk Kicsi Groot-ot A galaxis őrzői vol. 2. legújabb TV Spotjában

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább