Close


Közelgő események

Filmek

Új logót kapott a Végtelen Háború. Változik a cím?

Már a sokadik logót láthatjuk a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásáról, vajon melyik lesz a befutó?

Új logót kapott a Végtelen Háború. Változik a cím?
  • PublishedFebruary 19, 2017

Már a sokadik logót láthatjuk a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásáról, vajon melyik lesz a befutó?

A Bosszúállók: Végtelen háború stábjának tagjait nemrégiben menő logóval ellátott szerelésben lehetett látni a forgatási képeken, és ez érdekes találgatásoknak adott táptalajt. Vajon tényleg eltűnik a Bosszúállók név a címből?

A korábban látott logókon az Avenegrs feliratból ismert A-betű szerepelt a War szócska közepén, és ennyi volt csak a csapat megjelenése a címben. A most villantott, alul látható logóban azonban ez is megváltozott, hiszen az ismert szimbólum most háttérbe került.

Persze ennyiből még nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket, de mindenesetre érdekes látni hogy mennyire kezd elveszni a címből a bosszúállók előtag. Lehet hogy a film mindössze Végtelen Háború címen jelenik meg, és a csapat neve nem is szerepel majd, mindössze csak a háttérben egy “A” betűként? Így hogy a film középpontjában már nem csak a korábbi címszereplők állnak, hanem a Galaxis Őrzői is tiszteletüket teszik, talán logikusnak tűnhet a teória.

Ti mit gondoltok? Maradjon a címben a Bosszúállók? Vagy jobb lenne nélküle a Végtelen Háború?

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.