Miféle kapcsolat lehet Rey és Obi-Wan Kenobi között?

A hetedik rész óta mennek találgatások, hogy valójában ki is lehet Rey, honnan származik?

A hetedik rész óta mennek találgatások, hogy valójában ki is lehet Rey, honnan származik?

A Star Wars: Az ébredő Erő bemutatása után több teóriával is előálltak a rajongók, hogy megválaszolják azokat a kérdéseket, ki is valójában Rey, miért járja át annyira az Erő, és kik lehetnek a lány szülei. De nem kell már sokat töprengnünk ezen, hiszen egy új forrás azt állítja, hogy a nyolcadik részben választ kapunk mindenre, pont úgy ahogy A Birodalom visszavágban Luke is megtudta a szörnyű igazságot.

A cikk további részé spoilereket fog tartalmazni!

Még az sem veszi el a rajongók kedvét, hogy a Disney és a Lucasfilm nem adott ki hivatalos szinopszist a filmhez, de áprilisban érkezni fog az első előzetes. Több forrás is arról számolt be, hogy az Ahch-To bolygón lesz egy nagyon durva harcjelenet, melyben Rey (Daisy Ridley), Luke (Mark Hamill), Kylo Ren (Adam Driver) és a Ren Lovagok fognak összecsapni. Korábbi források úgy „látták”, hogy Ren maszk nélkül küzd, Mike Zeroh ismert YouTuber írországi forrásai most ezt megcáfolták.

Minap a Star Wars 8 egyik jelenetét vitattuk meg, melyben Kylo Ren és Rey küzd meg egymással. Ez nem új dolog, hiszen hetekkel korábban már beszámoltam nektek erről. Tudjuk, hogy Luke Skywalker és Rey az Ahch-To-n fog tartózkodni, amikor a film egy adott pontján vezetőjükkel együtt megérkeznek a Ren Lovagok. Az ébredő Erőben az új Halálcsillag bázisán Kylo Ren-t maszk nélkül láthattuk harcolni Rey-jel, de a Star Wars: Az utolsó Jediben ismét maszkot fog viselni. A leírás azt is tartalmazza, hogy Kylo Ren előbb Rey-jel fog küzdeni, miután nagybátyjára, Luke Skywalker jedi mesterre ront. A forrás egy igen érdekes jelenetről is beszélt, melyet az Egyesült Királyságban található Pinewood Studios falai között rögzítettek. A jelenetben Rey-t láthatjuk majd, amint egy sziklafalon lóg. Elképzelhető, hogy ebből az ominózus csatából már az első trailerben is láthatunk valamit, amit áprilisban fognak bemutatni a Star Wars panelnál.

Korábban is lehetett olvasni erről, de ott még azt állították, hogy ezt stúdión kívül, Írországban rögzítettek. Habár az új forrás arról beszél, hogy ezt stúdióban és habszivacsokkal forgatták, a cselekmények sorai megegyeznek. Az első erről szóló cikkek azt állították, hogy a harcra a film közepén kerül majd sor, most viszont egyre több pletykát lehet arról hallani, hogy ez lehet a Star Wars 8 zárójelenete. Daisy Ridley színésznő egy korábbi podcast adásban elmondta, hogy karaktere inkább fizikai sérülést fog elszenvedni, mintsem lelkit. Talán pont erre a részre gondolt a kijelentésében.

Zeroh is pusztán csak találgat videóiban, de eközben egy igen érdekes dolgot vetett fel. Mi van ha, Kylo Ren olyan dolgokat mesél a lánynak miközben lóg a sziklán, hogy kik lehetnek a szülei? Voltak arról szóló pletykák, hogy Obi-Wan Kenobi-nak és Satine-nak A klónok háborúja idején kapcsolata volt, s ebből születhetett gyerek is, bár erről hivatalosan soha sem beszéltek.

Az eddigi hírek szerint a film pont annyira mutat hasonlóságot a Star Wars: A Birodalom visszavággal, mint a hetedik rész az Egy új reménnyel. Az eredeti trilógia második részében kezdte meg Luke a jedi kiképzését, ahogy az új trilógiában Rey is teszi. Ez a sziklán történő lógás Luke és Vader jelenetére emlékeztet, de arról is olvashattatok már, hogy Rey félbeszakítja a kiképzést, mert barátai, Poe és Finn bajba kerülnek.

A Star Wars: Az utolsó Jedi bemutatója december 14-én lesz a hazai mozikban.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Egy kamasz tini képét mutatja Rey a Star Wars 8-ból

Next Article

Új logót kapott a Végtelen Háború. Változik a cím?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!