Egészen menő logót kapott a Bosszúállók: Végtelen háború

Megérkeztek Atlantába A galaxis őrzői, és máris rosszalkodnak. Felfedték, hogy milyen logóval fut a Bosszúállók 3. része.

Megérkeztek Atlantába A galaxis őrzői, és máris rosszalkodnak. Felfedték, hogy milyen logóval fut a Bosszúállók 3. része.

A galaxis őrzői vol. 2.-ből egy újabb tag érkezett meg Atlantába a Végtelen háború forgatásának helyszínére. Sean Gunn 2014-ben mutatkozott be a Marvel Filmes Univerzumában, akit idén is láthatunk a vásznon, méghozzá az Őrzők folytatásában. De jövőre sem küldik parkolópályára a színészt, ugyanis a Marvel legnagyobb filmjében, a Végtelen háborúban ő is a Bosszúállók segítségére siet.

A színész már a forgatás második napján csintalankodott egy picit, lőtt egy szelfit magáról – ezzel még nem is lenne akkora baj -, de a sapkán, amit viselt a mozifilm logója látható. A logóban megfigyelhető, hogy az „A” betűt kiemelték, ezzel is utalva a film címére: Bosszúállók.

Starting work on a new project. It’s secret, though. I can’t say what it is. #amidoingthisright

Sean Gunn (@thejudgegunn) által közzétett fénykép,

A filmről továbbra is nagyon keveset tudunk, mindössze annyi ismert, hogy 67 szuperhőssel találkozhatunk majd a filmben, Thanos lesz a fő gazfickó, aki azért látogat el a Földre, hogy begyűjtse a hat Végtelen követ. De hála Sean Gunn-nak legalább a logóról is lehullt a lepel, csakúgy mint Mordály szerepéről. Ráadásul azt is megtudtuk, hogy James Gunn nem vesz részt a forgatáson, magára hagyja A galaxis őrzőit, ugyanis a rendező Londonban tartózkodik. Gunn Facebook-oldalán árulta el, hogy egy új filmmel készül, és ezen fog dolgozni most.

Egyelőre nem tudni, hogy a Marvel mit szeretne jelképezni a logóban látható A-val. Többen felvetették azt is, hogy esetleg a későbbiekben nem láthatunk majd több Bosszúállók-filmet, ez lenne a széria elköszönő része. Kétség sem férhet hozzá, elég merész húzás lenne a stúdiótól, de az elmúlt évek sikereit elnézve, nyugodt szívvel megtehetnék. Persze nem maradunk képregényfilmek nélkül, jönnek új hősök, új szereplők.

Mit gondoltok az új logóról? Nektek bejön?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Rian Johnson mutatott valamit a Star Wars: The Last Jedi beúszó szövegéből

Next Article

Felváltva forgatják a Fekete Párduc és Végtelen háború filmeket

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!