Főoldal Filmek Felváltva forgatják a Fekete Párduc és Végtelen háború filmeket
Filmek

Felváltva forgatják a Fekete Párduc és Végtelen háború filmeket

Hétvégén több Marvel-film forgatását is elkezdte a Marvel Studios, rendkívül nehéz feladat volt összeszedni a színészeket.

918

Hétvégén több Marvel-film forgatását is elkezdte a Marvel Studios, rendkívül nehéz feladat volt összeszedni a színészeket.

Előbb szombaton bejelentették, hogy elkezdték felvenni a Fekete Párduc saját filmjét, majd hétfőn a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók 4. filmekről tudtunk meg többet. Most viszont azt is megtudtuk, hogy felváltva forgatják a filmeket. Reggeli kezdésként T’Challa Wakanda hercegét filmezik, délután már a Bosszúállókon a sor. Óriási feladat elé állítják mind a színészeket, mind a stábot. Egyszerre három filmet is rögzíteni, bravúros történet.

Bosszúállók 3.-ból tegnap már meg is kaptuk az első hivatalos fényképet, amit Russo testvérek tettek közzé Facebook-oldalukon.

A Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója 2018. május 4-én, a Bosszúállók 4. premierjére pedig 2019. május 3-án kerül sor. A filmeket a már említett Russo fivérek forgatják, akik az Amerika kapitány: A tél katonája és az Amerika kapitány: Polgárháború részek után térnek vissza. A két Bosszúállók-filmmel összesen négy képregényfilm szerepel majd a rendezők nevei mellett, amire eddig még nem volt példa a Marvel Studios-nál. A filmek forgatókönyveit is rutinos írók jegyezték, Christopher Markus és Stephen McFeely.

A bejelentéshez kapcsolód hír, hogy a Marvel társelnöke, Louis D’Esposito is fotózkodott, méghozzá a Fekete Párduc forgatásán sütötte el telefonját, s osztotta meg a film új logóját.

A film főszereplője Chadwick Boseman (T’Challa/Fekete Párduc) mellett olyan sztárokat láthatunk a filmben, mint Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Forest Whitaker, Daniel Kaluuya, Florence Kasumba, Winston Duke, Danai Gurira, Letitia Wright, Sterling K. Brown és Angela Bassett. A történetet Joe Robert Cole és Ryan Coogler rendező alkotta meg. A Fekete Párduc bemutatója 2018. február 16-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák első vázlatát visszadobta Kevin Feige

Ryan Reynolds először nem győzte meg a Marvel Studios vezetőjét a Deadpool...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Kevin Feige óva intette Hugh Jackman-t, hogy visszatérjen Rozsomák szerepében

A Logan - Farkas bemutatója után Kevin Feige sem gondolta jó ötletnek...