Wide Screen
Image default
Előzetesek

Nemzetközi előzetest kapott A galaxis őrzői vol. 2.

Keleten befutott az Őrzők második részének első előzetese, mely az ismert képsorok mellett elvétve tartalmaz újakat is.

Lassan már két hónapja, hogy bemutatták a teljes hosszúságú előzetest A galaxis őrzői vol. 2. filmhez, azonban a Marvel még nem árulta el, hogy mikor érkezik újabb kedvcsináló az Őrzőkből. Ez idő alatt, míg vártunk az új előzetesre, szépen csöndben a nemzetközi porondon befutott egy Japánnak szánt trailer, mely főként Kicsi Groot-ra fókuszál, valamint arra, hogy az Őrzők miként veszik fel a harcot az Abilisk szörnnyel. De azért itt-ott láthatunk új képkockákat is. A nemzetközi előzetes a lap tetején megnézhető.

Az előzetes pár napja tűnt fel a YouTube videómegosztó portálon, és mi másról is szólna, mint Kicsi Groot és Mordály félreértéséről, ugyanis hiába bízná rá a detonátort a picike Őrzőre, csak meg szeretné nyomni. Az előzetesből kiderült, hiába a kicsi méret, Groot pont olyan erős, és szórakoztató, ellenben a mérete miatt faágakat fogja használni ellenfelei kigáncsolására.

Kedvenc mondatunk:

Ne nyomd meg a gombot!

Több utalással is találkozhattunk az első részre, például ott van az a vicces rész a trailer végén, vagy azt is mondhatnánk, mikor Mordály vállán harcol Groot (első részben pont fordítva volt látható). A hangulat remek, a karakterek őrültek, de ezért szeretjük annyira A galaxis őrzői csapatát.

A galaxis őrzői vol. 2. bemutatója 2017. május 4-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Az első hivatalos kép a Jumanji 3. főszereplőiről

Kévés Bence Mihály

Mi is lesz a 3. fázis után? James Gunn mindent tisztáz

Czanik Gergely

James Gunn megerősítette, hogy mikor érkezik A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább