Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson mutatott valamit a Star Wars: The Last Jedi beúszó szövegéből

Tegnap végre lehullt a lepel, hogy milyen néven mutatják be december 14-én a Star Wars 8-at: The Last Jedi.

Egy napra a bejelentésre máris itt az újabb részlet a filmből, bár túl sok mindent nem árul el, nem kerültünk közelebb a film cselekményéhez, mindössze a nyitószöveg, a bekúszó szöveg két sorát tette közzé Rian Johnson rendező: Episode VIII és The Last Jedi. Sokatmondónak csöppet sem nevezhetjük a képet, ezzel pusztán csak hype volt a cél. És már tényleg nagyon várjuk az előzetest!

Tegnap végre kiderült, hogy a Disney és a Lucasfilm Star Wars: The Last Jedi néven mutatja be idén Karácsonykor a saga következő, és egyben nyolcadik részét. Rian Johnson ma este – amerikai idő szerint reggel – újabb képet tett közzé. Instagram-fiókján jelent meg a ominózus nyitószövegből egy képkocka azzal a felirattal:

Olyan jó érzés volt elsütni ezt reggel…

Felt so good to drop this into the cut this morning.

Rian Johnson (@riancjohnson) által közzétett fénykép,

A képkocka valójában tényleg csak arra jó, hogy a minél nagyobb lelkesedés övezze a film első teaserét, előzetesét, hiszen azt, hogy hányadik epizódot, illetve milyen címen mutatják be a filmet, most már tudjuk – 2012 óta, mikor a Disney megvette a Lucasfilm-et tudjuk, hogy ez lesz az új trilógia második része. A címmel viszont el leszünk még egy darabig, hogy megfejtsük, mit is jelent Az utolsó Jedi, esetleg csak mi értelmezzük félre, és többről van szó? Miért piros plakátot kapott a Star Wars 8, holott eddig mindig sárga színnel ábrázolták a logót, és a címet. Mit jelentenek ezek? Valami drámai fordulatok, Leia, esetleg Rey-jel vagy Luke-kal történik valami?

A Star Wars: The Last Jedi-ben visszatér Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis, ugyanakkor a frissen leigazolt Oscar-díjas Benicio Del Toro, Oscar-díjra jelölt Laura Dern és az újonc Kelly Marie Tran színészekkel is találkozhatunk a vásznon.

star-wars-hungary

Még több a témában...

Több Disney film is új premierdátumot kapott, köztük a Mulan, a Dzsungeltúra és az Indiana Jones 5.

Kévés Bence Mihály

George Lucas szava sokakat sokkolni fog, amit megosztott Palpatine uralkodóról

Kévés Bence Mihály

SOROZATKRITIKA: Futás S01E01-05

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat