Marvel Kapitány 2.

Új logót kapott a The Marvels, ami kiemeli a három főszereplő vonását

Marvel Kapitány, Ms. Marvel és Monica Rambeau logóját egybegyúrták.

Nem titok, hogy a The Marvels összehozza a Marvel Moziverzum legnagyobb női szuperhőseit: Marvel Kapitány mellett szerepet kap még Ms. Marvel és Spectrum is, alias Monica Rambeau. A címét még tavaly bejelentették, tegnap pedig lehullt a lepel a film új logójáról is, amiben a három karakter logóját gyúrták össze egy logóvá.

Határozottan más irányt vesz a Marvel Kapitány című film folytatása, mint amire eredetileg számítottunk, ugyanakkor borzasztóan izgalmas, ahogy Carol Danvers olyan hősökkel áll össze, mint Monica Rambeau/Spectrum és Ms. Marvel. Egy igazi korszakalkotó alkotásnak ígérkezik a film, és állítólag a háromtagú hőscsapat a Kree ellen fog harcolni. Semmi konkrétumot nem tudni a sztoriról, mindössze pletykák vannak, amihez most kaptunk egy új logót.

A képen látható logón ügyesen ötvözték a három karakter egyedi logóját. A képet a The Marvels új logójáról a Marvel Studios egyik veterán VFX szakembere osztotta meg közösségi oldalán. A bejegyzést azóta már törölték, de még a törlés előtt sikerült lementeni a fotót.

Feltehetően ez a folytatás hivatalos logója, azonban a stúdió még nem akarta felfedni a logót, azért kellett törölni az Instagromról. A következő hetekben valószínűleg többet megtudunk majd a filmről, hiszen a forgatás már javában tart, amire Brie Larson nagyon keményen készült. Nemrég Nia DaCosta rendező dicsérte a kreatív szabadságot, amit kapott a stúdiótól.

Szigorú titoktartás előzi meg a The Marvels cselekményét, de már megerősítették, hogy a WandaVision Disney+ sorozatban bemutatkozott Teyonah Parris visszatér Monica Rambeau bőrében. A kis Monicával már az első részben találkoztunk, de akkor még nagyon kicsi volt, most azonban felnőtt, és ahogy láttuk, szupererőre is szert tett. De Carol Danvers legnagyobb rajongója, Iman Vellani alakításában Kamala Khan, azaz Ms. Marvel is visszatér önálló sorozata után. A nemezist még nem jelentették be, de állítólag Zawe Ashton kelti életre a főgonoszt. Ashton a Skrullok királynőjének, Veranke szerepében mutatkozhat be a filmvásznon. Veranke kulcsfontosságú szerepet játszott a Titkos Invázió sorozatban. A Titkos Invázió fontos szerepet kap a Marvel Moziverzum 4. fázisában. Ezt egy Disney+ sorozat formájában dolgozzák fel, amiben Nick Fury is feltűnik.

The Marvels 2022. november 11-én érkezik a mozikba, s ahogy arra a filmcím is utal, a folytatásban Carol Danvers, Kamala Khan és Monica Rambeua áll majd a cselekmény középpontjában.

Total
11
Shares
Previous Article
J.K. Simmons Gordon

Batgirl: J.K. Simmons kész visszatérni James Gordon szerepében

Next Article
Marvel Studios

A Marvel Studios akár kilenc be nem jelentett Disney+ sorozaton is dolgozhat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!