Wide Screen
Image default
Filmek

Új forgatási képek a Star Wars: Az uotlsó Jedikből

Eddig nem látott képeket mutattak be az idei Csillagok háborúja filmből, Az utolsó Jedikből.

Miközben várunk a második előzetesre, ami a pletykák szerint heteken belül bemutatkozik (vagy a D23 vagy a San Diego Comin-Con alatt), addig szépen csendben a Vanity Fair bemutatott több képet is Az ébredő Erő főszereplőiről, Reyről (Daisy Ridley), Kylo Renről (Adam Driver) és Luke Skywalkerről (Mark Hamill) is, de az ismert arcok között feltűnnek új figurák is, akikről nem sokat tudni.

A portál azt is elárulta, hogy a frissen bemutatott négy darab fotót ezúttal nem Annie Leibovitz készítette, hanem maga a Lucasfilm elnöke és 18 éves lánya, Kathleen Kennedy és Meghan Marshall.

Képeken először láthatjuk a Canto Bight nevezetű kaszinót, melynek mestere a DJ-ként (Benicio Del Toro) emlegetett karakter lesz, de más emberszerű lények is helyet kaptak a sorban – ezt maga Megan készítette. Kennedy Rey és Luke beszédét örökítette meg a Skelling Michael szigeten. Zárásként pedig Kylo Rent különös fénykardjával és Mark Hamillt az elhunyt Carrie Fisherrel közösen.

star-wars-hungary

Még több a témában...

Megvan, hogy mikortól vásárolhatod meg a Star Wars: Az utolsó Jediket lemezes formában

KRITIKA: Gyilkosság az Orient expresszen

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson már látta a Solo: Egy Star Wars történetet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább