Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Új előzetest kapott a Ragadozó madarak, melyben Fekete Maszk is megmutatta magát

Alig egy hónapra vagyunk a Ragadozó madarak bemutatójától, így ideje volt bekapcsolni a rakétákat.

Egy picit nyögvenyelősre sikerült a Ragadozó madarak új előzetes bemutatója, hiszen eredetileg a stúdió csak holnap szerette volna bemutatni a trailert, ám a Fandango Latam srácai hibáztak, majd utána meggondolta magát a Warner Bros. is, és minden felületen elérhetővé vált Harley Quinn önálló kalandjának legújabb ízelítője.

Egy nagy kérdőjelet írtunk a film mellé, az első előzetes sokakat nem győzött meg, és pletykák szerint a stúdió sincs elragadtatva a filmtől, sőt, még Ewan McGregor karaktere sem nyerte el a rajongók tetszését, pedig csak néhány lesifotón láttuk Fekete Maszk szerepében. Úgy tűnik azonban, hogy az újraforgatásoknak és egy kis „kozmetikának” hála Fekete Maszk elnyerte képregényekhez méltó alakját.

De van itt valami, ami igazán meglepte a rajongókat, vagyis hogy Fekete Kanári mennyire hűen adja vissza a képregényekből a karakter különleges képességét, a „sírást”. Pontosan úgy néz ki, ahogy azt mindenki elvárta, csak sajnos sem őt, sem pedig Vadásznőt nem láttuk jelmezben ebben az előzetesben, de legalább többet megtudtunk Harley és Joker szakításáról, és még Bruce nevű hiénakutyáját is láttuk a főszereplőnek.

A filmben az Oscar-díjas Margot Robbie színésznő mellett, aki Harley Quinn szerepében tér vissza jövőre a filmvászonra, feltűnik még Mary Elizabeth Winstead Helena Bertinelli / Vadásznő szerepében, Jurnee Smollett-Bell Fekete Kanáriként, Ella Jay Basco, mint Cassandra Cain, Rosie Perez (Renee Montoya), Chris Messina (Victor Zsasz) és végül Ewan McGregor, mint Fekete Maszk a film gonosztevőjeként.

Ragadozó madarak bemutatója 2020. február 6-án lesz.

Még több a témában...

A Shazam! rendezője elárulta, miért nem a tradíciós DC logóval kezdődött a film

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Nem streaming lett belőle, hanem két hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat