Főoldal Előzetesek Harley Quinn-nel az élén megérkezett a Ragadozó madarak magyar nyelvű előzetese
ElőzetesekBREAKING

Harley Quinn-nel az élén megérkezett a Ragadozó madarak magyar nyelvű előzetese

Margot Robbie alakításában hamarosan visszatér Harley Quinn, méghozzá a Ragadozó madarak című női öngyilkos osztagban.

531

Margot Robbie alakításában hamarosan visszatér Harley Quinn, méghozzá a Ragadozó madarak című női öngyilkos osztagban.

A szerencsések néhány hete már láthatták a Ragadozó madarak teaser előzetesét az AZ – Második fejezet bemutatója előtt, ellenben másoknak egészen eddig kellett várniuk az előzetesre. A Warner Bros. tegnap már felvezette a mai előzetest több karakterposzterrel is, most pedig végre befutott a Ragadozó madarak első előzetese, mely túlnyomórészt Margot Robbie alakításában Harley Quinn visszatéréséről szól, aki még Gotham Citybe is visszatér a videóban, de feltűnik még Ewan McGregor is, mint Fekete Maszk a film gonosztevője szerepében, valamint a csapat többi női tagját is látjuk pár képkocka erejéig.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Warner nem bízza a véletlenre a Ragadozó madarak marketingét, hiszen az eddig teaser előzetesekben és posztereken, és ennek tetejébe a mostani előzetes is többségében Harley Quinnról szól, aki a Suicide Squad – Öngyilkos osztag egyetlen értékelhető pontja volt. És mit ne mondjuk, eddig ez tűnik a DC Moziverzum legelborultabb filmjének.

Nem sokkal az angol verzió után megérkezett a magyar nyelvű szinkronos előzetes is:

A filmben az Oscar-díjas Margot Robbie színésznő mellett, aki Harley Quinn szerepében tér vissza jövőre a filmvászonra, feltűnik még Mary Elizabeth Winstead Helena Bertinelli / Vadásznő szerepében, Jurnee Smollett-Bell Fekete Kanáriként, Ella Jay Basco, mint Cassandra Cain, Rosie Perez (Renee Montoya), Chris Messina (Victor Zsasz) és végül Ewan McGregor, mint Fekete Maszk a film gonosztevőjeként.

Ragadozó madarak bemutatója 2020. február 7-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...