Wide Screen
Image default
Filmek

Néhány nagyszerű poszterrel vezetik fel a Ragadozó madarak előzetesét

A Warner Bros. megerősítette, hogy kedden érkezik a Ragadozó madarak előzetese, amihez most kaptunk néhány nagyszerű posztert is.

A Warner Bros. megerősítette, hogy kedden érkezik a Ragadozó madarak előzetese, amihez most kaptunk néhány nagyszerű posztert is.

Nagyon úgy tűnik, hogy Cathy Yan rendező Ragadozó madarak blockbusterében nem egyenlő a szerepek leosztása, hiszen eddig is érezhető volt Harley Quinn (Margot Robbie) túlzott szerepvállalása a filmben, amire most a legújabb marketinggel még inkább ráerősítettek, s ezzel háttérbe szorítva a többi karaktert – nem mintha elleneznénk Harley Quinntől elrabolni a játékidőt a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban látott szerepe után.

 

View this post on Instagram

 

Let’s launch this sh*t. #BirdsOfPrey Trailer drops 10/1.

A post shared by Birds of Prey (@birdsofprey) on

A Warner Bros. tegnap este megerősítette, hogy a korábbi hetek pletykái után ma végre érkezik az előzetes is, amit érthető módon pont Todd Phillips rendező Joker-filmje előtt fognak bemutatni. A trailert néhányan már láttak az AZ – Második fejezet előtt a mozikban, majd később kalózverzióban a világhálóra is felkerült, de már csak órák választanak el bennünket a Ragadozó madarak első előzetesétől.

A filmben az Oscar-díjas Margot Robbie színésznő mellett, aki Harley Quinn szerepében tér vissza jövőre a filmvászonra feltűnik még Mary Elizabeth Winstead Helena Bertinelli / Vadásznő szerepében, Jurnee Smollett-Bell Fekete Kanáriként, Ella Jay Basco, mint Cassandra Cain, Rosie Perez (Renee Montoya), Chris Messina (Victor Zsasz) és végül Ewan McGregor, mint Fekete Maszk a film gonosztevőjeként.

A Ragadozó madarak bemutatója 2020. február 7-én lesz.

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 promóciós képein még mindig a főszereplőket mutatják: Diana, Gepárd és Steve Trevor

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat