Wide Screen
Image default
Filmek

Margot Robbie elárulta, hogy Joker szerepelni fog-e a Ragadozó madarakban

Több pletyka is megjelent már Jared Leto Joker karakteréről, de most Margot Robbie elárulta, hogy visszatér-e Joker a Ragadozó madarakban.

Több pletyka is megjelent már Jared Leto Joker karakteréről, de most Margot Robbie elárulta, hogy visszatér-e Joker a Ragadozó madarakban.

Egyszer és mindenkorra tiszta vizet öntött a pohárba az ausztrál színésznő, Margot Robbie, aki Harley Quinn szerepében először a 2016-ös Suicide Squad – Öngyilkos osztagban mutatkozott be a rajongók előtt, idén februárban pedig már saját filmben tér vissza. A filmről épp a napokban derült ki, hogy a sztori David Ayer története után játszódik, és Harley szakított pasijával, Jokerrel. Erről maga a színésznő nyilatkozott, hogy mennyire megviselte karakterét a szakítás, és ha Joker megkeresné, valószínűleg azonnal karjaiban találná magát újra.

A Variety készített interjút most a Robbie-val, aki elmondta, hogy Jared Leto karaktere szerepelni fog-e a filmben, hiszen egy forgatási képen már kiszúrták a karaktert.

A film, ahogy a felirat is sugallja, azután kezdődik, hogy Harley szakított Jokerrel. Robbie megerősítette, hogy Leto karaktere nem fog megjelenni a filmben, még vendégszereplőként sem.

A bejelentés talán sokakat nem lepett meg annak fényében, hogy Leto és a Warner Bros. a hírek szerint nem békésen váltak el, miután a stúdió Todd Phillips és Joaquin Phoenix Joker-filmjének adott zöld utat, szemben a beígért Harley és Joker közös kalandjával.  

A Margot Robbie főszereplésével készült Ragadozó madarak mások mellett feltűnik még Sue Kroll és Bryan Unkeless is, ami vérbeli csajos filmnek ígérkezik, a rosszfiút ezúttal Ewan McGregor vállalta magára, aki Fekete Maszként lesz látható.

A Ragadozó madarak országos bemutatója február 6-án lesz.

Még több a témában...

Margot Robbie lesz az új A Karib-tenger kalózai főszereplője

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves azon mesterkedik, hogy a The Batman-trilógiában bemutatja a főhős egyik legnagyobb ellenfelét?

Kévés Bence Mihály

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat