Wide Screen
Image default
Filmek

A Birds of Prey legújabb forgatási képei egy nem várt karakter visszatéréséről árulkodnak

Sokáig úgy tűnt, illetve a stúdió is azt kommunikálta, hogy a Suicide Squad – Öngyilkos osztag másik karaktere nem szerepel majd a filmben, ehhez képest mégis.

A korábbi nyilatkozatok és jelek ellenére mégis úgy tűnik, hogy a Jared Leto által játszott Jokerről letett a Warner Bros. stúdió, s az Öngyilkos osztag után nem fogjuk többet látni filmvásznon a karaktert, azonban az igazság nem ez, hiszen a forgatási képek alapján Jokerrel a Birds of Preyben is találkozni fogunk, legalábbis a legújabb forgatási képeken Harley Quinn (Margot Robbie) mellett Jokert is kiszúrhatjuk. Sokáig úgy tűnt, hogy a Warner dobja a Leto-féle Jokert, és inkább a Joaquin Phoenix szereplésében érkező Joker eredettörténetre koncentrál, ám a rajongóknak eleget téve visszahozzák Harley Quinn nagy szerelmét.

Azt nem tudni, hogy eredetileg is számoltak-e Jokerrel, vagy menet közben alakították úgy a történetet, hogy a hírhedt gothami bűnöző visszatérhessen, mint ahogy arról sem szól a fáma, hogy mekkora szerepet szánnak neki. A legérdekesebb az ügyben, hogy Jared Leto jelenleg az Egyesült Királyságban tartózkodik, ahol a Morbius főszerepét alakítja, így nehéz lenne elképzelni, hogy egyszerre két film forgatásán is részt vegyen. A kiszivárgott képen kissé elmosódott Joker arca, nehéz megmondani, hogy kit látunk pontosan a képen – feltételezhetően egy dublőrt -, de meglepődnénk, ha két Morbius jelenet felvétele között Jared Leto átugrott volna a Birds of Prey forgatására, csakhogy Jokert eljátssza, akinek valószínűleg elenyésző szerepet osztanak majd. A Warner korábban berendelt egy közös filmet Harley Quinn és Joker románcáról, amihez tavaly nyáron el is készült a forgatókönyv, de pletykák szerint elkaszálták a filmet.

A Birds of Prey bemutatójára 2020. február 7-én kerül sor.

Még több a témában...

Wonder Woman finoman szólva is “furcsa” lesz

Kévés Bence Mihály

Will Smith nem tér vissza Deadshotként James Gunn The Suicide Squad rebootjában

Kévés Bence Mihály

James Gunn rendezővel az élén érkezik a The Suicide Squad

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon