Harley Quinn

A Birds of Prey legújabb forgatási képei egy nem várt karakter visszatéréséről árulkodnak

Sokáig úgy tűnt, illetve a stúdió is azt kommunikálta, hogy a Suicide Squad – Öngyilkos osztag másik karaktere nem szerepel majd a filmben, ehhez képest mégis.

Sokáig úgy tűnt, illetve a stúdió is azt kommunikálta, hogy a Suicide Squad – Öngyilkos osztag másik karaktere nem szerepel majd a filmben, ehhez képest mégis.

A korábbi nyilatkozatok és jelek ellenére mégis úgy tűnik, hogy a Jared Leto által játszott Jokerről letett a Warner Bros. stúdió, s az Öngyilkos osztag után nem fogjuk többet látni filmvásznon a karaktert, azonban az igazság nem ez, hiszen a forgatási képek alapján Jokerrel a Birds of Preyben is találkozni fogunk, legalábbis a legújabb forgatási képeken Harley Quinn (Margot Robbie) mellett Jokert is kiszúrhatjuk. Sokáig úgy tűnt, hogy a Warner dobja a Leto-féle Jokert, és inkább a Joaquin Phoenix szereplésében érkező Joker eredettörténetre koncentrál, ám a rajongóknak eleget téve visszahozzák Harley Quinn nagy szerelmét. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Azt nem tudni, hogy eredetileg is számoltak-e Jokerrel, vagy menet közben alakították úgy a történetet, hogy a hírhedt gothami bűnöző visszatérhessen, mint ahogy arról sem szól a fáma, hogy mekkora szerepet szánnak neki. A legérdekesebb az ügyben, hogy Jared Leto jelenleg az Egyesült Királyságban tartózkodik, ahol a Morbius főszerepét alakítja, így nehéz lenne elképzelni, hogy egyszerre két film forgatásán is részt vegyen. A kiszivárgott képen kissé elmosódott Joker arca, nehéz megmondani, hogy kit látunk pontosan a képen – feltételezhetően egy dublőrt -, de meglepődnénk, ha két Morbius jelenet felvétele között Jared Leto átugrott volna a Birds of Prey forgatására, csakhogy Jokert eljátssza, akinek valószínűleg elenyésző szerepet osztanak majd. A Warner korábban berendelt egy közös filmet Harley Quinn és Joker románcáról, amihez tavaly nyáron el is készült a forgatókönyv, de pletykák szerint elkaszálták a filmet.

A Birds of Prey bemutatójára 2020. február 7-én kerül sor.

Total
12
Shares
Previous Article

Megvan a Borderlands 3 megjelenési dátuma?

Next Article
Vasember

Ilyen lesz Vasember páncélja a Bosszúállók: Végjátékban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!