Harley Quinn

Margot Robbie elárulta, hogy Harley Quinn miért szakított Jokerrel

Margot Robbie a Ragadozó madarak bemutatója előtt elárulta, hogy Harley Quinn a szakítás után túllépett-e már Jokeren.

Margot Robbie a Ragadozó madarak bemutatója előtt elárulta, hogy Harley Quinn a szakítás után túllépett-e már Jokeren.

Mint azt már mindenki nagyon jól tudja, Harley Quinn szakított Jokerrel az Öngyilkos osztag után, ám sokáig abban a hitben voltunk, hogy Jared Leto vendégszereplőként visszatér majd a Ragadozó madarakban, miután egy forgatási képen kiszúrták. Úgy tűnik azonban, hogy elterelés volt, vagy forgatás közben átírták a történetet, mert mégsem szerepel majd a filmben.

Az Empire lap készített interjút a mesés Margot Robbie színésznővel, aki elárulta, hogy Harley Quinn élete nagy döntése előtt áll, hiszen éppen a Ragadozó madarak előtt szakított Jokerrel, most pedig megpróbál saját lábra állni.

A Warner korábbi tervei között pedig még közös filmet is kapott volna Harley Quinn és Joker az Öngyilkos osztag után, amihez még a forgatókönyv is elkészült, de minden bizonnyal erre már nem kerül sor, hiszen Jared Leto a Joker-film miatt kiverte a balhét, megpróbált keresztbe tenni az önálló filmnek, amiért a stúdió inkább Todd Phillips alkotásának adott zöld utat. Pletykák szerint Leto részben azért kapott olyan kis szerepet David Ayer filmjében, mert meggyűlt a baja a karakterrel, nem ment olyan jól a játék, noha ezt a rendező tagadta.

A Ragadozó madarak országos bemutatója 2020. február 7-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
The Mandalorian

A The Mandalorian 2. évadában visszatérnek a legendás Skywalker sorozat karakterei?

Next Article

Hogy kapcsolódik a The Witcher a Beat Saberhez?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!