Wide Screen
Image default
Filmek

Margot Robbie elárulta, hogy Harley Quinn miért szakított Jokerrel

Margot Robbie a Ragadozó madarak bemutatója előtt elárulta, hogy Harley Quinn a szakítás után túllépett-e már Jokeren.

Mint azt már mindenki nagyon jól tudja, Harley Quinn szakított Jokerrel az Öngyilkos osztag után, ám sokáig abban a hitben voltunk, hogy Jared Leto vendégszereplőként visszatér majd a Ragadozó madarakban, miután egy forgatási képen kiszúrták. Úgy tűnik azonban, hogy elterelés volt, vagy forgatás közben átírták a történetet, mert mégsem szerepel majd a filmben.

Az Empire lap készített interjút a mesés Margot Robbie színésznővel, aki elárulta, hogy Harley Quinn élete nagy döntése előtt áll, hiszen éppen a Ragadozó madarak előtt szakított Jokerrel, most pedig megpróbál saját lábra állni.

Próbálja felelősségre vonni. Úgy tűnt, hogy ez volt a megfelelő módja a szakítás feldolgozására. Nem egyszerű erős nőnek lenni. Olyan nehéz. Ezúttal [Harley Quinn] inkább Courtney Love, mintsem Debbie Harry. Azt mondja, hogy „Egyedülálló vagyok, nincs szükségem rá, a francba azzal a fickóval”. De ha Joker írna neki, hogy „fenn vagy?”, akkor már futna is. Darabokra esne.
Margot Robbie

A Warner korábbi tervei között pedig még közös filmet is kapott volna Harley Quinn és Joker az Öngyilkos osztag után, amihez még a forgatókönyv is elkészült, de minden bizonnyal erre már nem kerül sor, hiszen Jared Leto a Joker-film miatt kiverte a balhét, megpróbált keresztbe tenni az önálló filmnek, amiért a stúdió inkább Todd Phillips alkotásának adott zöld utat. Pletykák szerint Leto részben azért kapott olyan kis szerepet David Ayer filmjében, mert meggyűlt a baja a karakterrel, nem ment olyan jól a játék, noha ezt a rendező tagadta.

A Ragadozó madarak országos bemutatója 2020. február 7-én lesz.

Még több a témában...

Margot Robbie-val és Christian Bale-lel jön David O.Russell új filmje

Vigh Martin

Box Office-figyelő: 2020/7. hét: A Sonic megdöntötte a videójáték adaptációk rekordját

Tóth Bálint

A rossz Box Office adatok miatt a Warner Bros. átnevezte a Ragadozó madarakat a jobb bevétel reményében

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon