Fekete Maszk

Újabb forgatási képek Ewan McGregor Fekete Maszk karakteréről

Múltkor már láttuk Ewan McGregort a Birds of Prey forgatásán, mint Fekete Maszk, most újabb képek szivárogtak ki a karakterről.

Múltkor már láttuk Ewan McGregort a Birds of Prey forgatásán, mint Fekete Maszk, most újabb képek szivárogtak ki a karakterről.

Fekete Maszk mozis debütálásra készül a Birds of Prey alkotásban, akit a Star Wars franchiseból ismert Ewan McGregor kelt majd életre a DC képregényfeldolgozásában. Az elmúlt héten több forgatási kép is kiszivárgott a munkálatokról, de úgy tűnt, hogy Fekete Maszk nem viseli az ikonikus fekete színű koponya álarcát, amivel a DC szerelmesei találkozhattak a képregényekben. A rajongók azon kezdtek el találgatni, hogy talán majd az utómunkák során, vizuális-effektek segítségével kapja meg végső küllemét a karakter. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A most kapott képeken továbbra is fekete maszk nélkül látható McGregor, azonban arcán vérnyomokat láthatunk:

A Birds of Prey egyik központi karaktere Harley Quinn lesz, akivel először a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban találkoztunk Margot Robbie színésznő alakításában. Harley Quinn mellett szerepet kap még a DC-től Vadásznő (Elizabeth Winstead) és Fekete Kanári (Jurnee Smollett-Bell) is, valamint a már említett Ewan McGregor, aki a film gonosztevőjét kelti életre. A film cselekményéről nem sokat tudunk, pusztán azt, hogy egy csajokból álló csapat próbálja megvédeni Cassandra Cain-t, miután a lány ellopott egy gyémántot Gotham City hírhedt bűnözőjétől, Fekete Maszktól. Cassandra Cain a DC univerzumában David Cain és Lady Shiva lánya volt, akiből később a világ legnagyobb aszaszinja vált, még mielőtt találkozott Bruce Wayne-nel és felvette volna a Denevérjelmezt, s Batgirl vált volna belőle.

Total
1
Shares
Previous Article
Annabelle

Az Annabelle 3 teaer videója leplezte le a film címét

Next Article
James Gunn

James Gunn teljes egészében egy Suicide Squad rebooton dolgozik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!