Wide Screen
Filmek

Újabb forgatási képek Ewan McGregor Fekete Maszk karakteréről

Múltkor már láttuk Ewan McGregort a Birds of Prey forgatásán, mint Fekete Maszk, most újabb képek szivárogtak ki a karakterről.

Fekete Maszk mozis debütálásra készül a Birds of Prey alkotásban, akit a Star Wars franchiseból ismert Ewan McGregor kelt majd életre a DC képregényfeldolgozásában. Az elmúlt héten több forgatási kép is kiszivárgott a munkálatokról, de úgy tűnt, hogy Fekete Maszk nem viseli az ikonikus fekete színű koponya álarcát, amivel a DC szerelmesei találkozhattak a képregényekben. A rajongók azon kezdtek el találgatni, hogy talán majd az utómunkák során, vizuális-effektek segítségével kapja meg végső küllemét a karakter.

A most kapott képeken továbbra is fekete maszk nélkül látható McGregor, azonban arcán vérnyomokat láthatunk:

A Birds of Prey egyik központi karaktere Harley Quinn lesz, akivel először a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban találkoztunk Margot Robbie színésznő alakításában. Harley Quinn mellett szerepet kap még a DC-től Vadásznő (Elizabeth Winstead) és Fekete Kanári (Jurnee Smollett-Bell) is, valamint a már említett Ewan McGregor, aki a film gonosztevőjét kelti életre. A film cselekményéről nem sokat tudunk, pusztán azt, hogy egy csajokból álló csapat próbálja megvédeni Cassandra Cain-t, miután a lány ellopott egy gyémántot Gotham City hírhedt bűnözőjétől, Fekete Maszktól. Cassandra Cain a DC univerzumában David Cain és Lady Shiva lánya volt, akiből később a világ legnagyobb aszaszinja vált, még mielőtt találkozott Bruce Wayne-nel és felvette volna a Denevérjelmezt, s Batgirl vált volna belőle.

Még több a témában...

Matt Reeves noir hangulatú The Batman-filmet ígér

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2018] Bemutatták az első hivatalos Aquaman posztert

Kévés Bence Mihály

A Végtelen háború rendezői elárulták, miért nem készítenének soha DC Comics filmeket

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább